Serier | Nyheder

Ny 'The Rings of Power' trailer giver første blik på Sauron

AfDaniel Lindekilde Engberg
23. juli 2022
Balrog / Foto: Lord of the Rings: The Rings of Power/Amazon Studios/Prime Video

Del artikel

'Lord of the Rings: The Rings of Power' nærmer sig, og det er kun lidt over en uge siden at vi sidst fik nyt materiale at se.

I forbindelse med den store popkultur konvention San Diego Comic Con, er der nu kommet den første fulde trailer der åbner mere op for plottet. En ondskab er slået, og alle racer tror de går en tid fyldt med fred i møde. Sådan skal det dog ikke gå da et mørke bevæger sig ind over verdenen.

Denne ondskab er ikke ukendt for mange, da den kommer i form af mørkets fyrste Sauron, den store antagonist i Ringenes Herre. Flere og flere handlingsmuligheder for serien begynder dermed at tegne sig.

Se traileren


Efterhånden begynder man at kunne se det enorme budget til serien i de klip som Prime vælger at give til folket. Set pieces og effekter er i overflåd, samt imponerende kostumer.

Man må gå ud fra at ondskaben der bliver omtalt i starten af traileren er Morgoth, den største ondskab i Ringenes Herre universet, hvor Sauron blot er hans næstkommanderende. Apropos Sauron, så får vi første kig på ham, dog ikke i fuld figur. Helt generelt kan man med den nye trailer, begynde at ane hvad denne nye serie egentlig handler om.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder

Mest læste