Serier | Nyheder

Ny Russell Crowe-serie kommer på HBO Nordic

AfJonas
4. juni 2019
Ny Russell Crowe-serie kommer på HBO Nordic
(Foto: The Loudest Voice/HBO Nordic)

Del artikel

Er du en af dem, der de seneste år har prøvet at forstå fænomenet 'Trump'. Er du tilmed en af dem, der har forsøgt at gå lidt dybere ned i de forhold, der gjorde det muligt, at Donald Trump blev valgt som USA's præsident i 2016?
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/06/unnamed-55.jpg
(Foto: The Loudest Voice/HBO Nordic)

Så er du helt sikkert stødt på navnet Roger Ailes. Og nu får en tv-serie med Russell Crowe i hovedrollen eksklusiv premiere på HBO Nordic - nærmere bestemt d. 1. juli. Streamingtjenesten skriver følgende om serien:

"The Loudest Voice er baseret på bogen The Loudest Voice in the Room af Gabriel Sherman. Foruden Crowe tæller det stjernespækkede cast blandt andre Naomi Watts som den tidligere Fox News-værtinde Gretchen Carlson, Sienna Miller som Ailes kone Elizabeth, Seth MacFarlane som Fox News' forhenværende PR-chef Brian Lewis og Simon McBurney som mediemogulen Rupert Murdoch.

I dagens politisk ladede medielandskab stikker FOX-grundlæggeren Roger Ailes ud som en af sværvægterne. Mange mener, at Ailes decideret var manden bag det moderne Republikanske Partis opblomstring - selvom han aldrig var leder af partiet selv.

The Lodest Voice fokuserer primært på det seneste årti op til Ailes' død og på de mange seksuelle anklager, der endte med at sætte en stopper for hans regeringstid ved Fox. Samtidig forsøger serien at kaste lys over psykologien bag den politiske proces - fra toppen til bunden.

Miniserien er en co-produktion af SHOWTIME og Blumhouse Television (Sharp Objects, Get Out). Første episode af serien er skrevet af Oscar-vinderen Tom McCarthy (Spotlight) og Gabriel Sherman. Det er Emmy-nominerede Kari Skogland (The Handmaid’s Tale), der har instrueret.

Foruden Russell Crowe fungerer Tom McCarthy som executive producent sammen med Alex Metcalf, Jason Blum, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Liza Chasin, Kari Skogland og Padraic "Pat" McKinley."

Hvis du endnu ikke er overbevist om, at The Loudest Voice er noget for dig, så tjek den lange trailer til serien ud her:

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i maj

Del artikel

Andre Serier | Nyheder