Serier | Nyheder

Ny serie om parforhold og venskaber får premiere på Xee

AfTrine Jerichau Roslev
26. august 2020
Foto: Cold Hawaii/Xee

Del artikel

Xees nye serie hedder Cold Hawaii og handler om to par i slutningen af 20'erne.


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/08/91d40cd4-291d-49d9-b3d8-b37466ac28c5.jpg
Foto: Cold Hawaii/Xee

Xee har haft stor succes med deres egenproducerede danske serier under navnet YouSee Original. Blot i år har de haft premiere på en hel stribe serier: Sunday, 32 (Julie og Jesper), ENTEN/ELLER, Limboland og Junglen. Og nu sender de endnu en serie ind i rækken.

Søndag den 30. august får komedieserien Cold Hawaii premiere på Xee. Bag serien står skuespiller og instruktør Aske Bang, som vi kender fra Doggystyle og Perfekte steder, og skuespiller Allan Hyde, som har medvirket i vampyrserien True Blood og filmene Skammerens datter og Sommeren '92.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Limboland

Bag kameraerne har de to mænds opgaver været at skrive og instruere serien, men de har også haft en del at se til foran kameraerne. For Bang og Hyde spiller også seriens mandlige hovedroller, Bjørn og Mads-Emil.

Sex i Klitmøller


Cold Hawaii

Alt er sådan set godt, ind til Bjørns bedste ven, Mads-Emil, besøger parret sammen med sin nye kæreste Simone (Maria Boda).

LÆS OGSÅ: Zaki Youssef fra Junglen: Jeg ville lave en serie, hvor det ikke er rødderne, der er i fokus

Det nyforelskede par har højlydt sex hele tiden, og det generer Bjørn. Han bliver indhentet af sin fortid og vil foreslå, at de to venner kan bytte partnere for en aften.

Cold Hawaii er en sjov og rørende fortælling om parforhold


"Vi har forsøgt at kombinere kærlighedsdramaet med humor og ofte sat konflikterne i historien så meget på spidsen, at det bliver sjovt", fortæller Aske Bang.

Cold Hawaii består af otte episoder af ca. 25 minutters varighed og får premiere på Xee den 30. august 2020.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af ENTEN/ELLER

Del artikel

Læs mere omXee

Andre Serier | Nyheder

Mest læste