Serier | Nyheder

Se første teaser for tredje sæson af den prisvindende serie 'The Bear'

Af
Signe Bjørg Granberg
13. maj 2024
'The Bear'
Jeremy Allen White er snart tilbage som Carmy i tredje sæson af hitserien 'The Bear' på Disney+ / Foto: FX/Disney+

Del artikel

En af tidens bedste tv-serier vender snart tilbage, og nu er første glimt af Jeremy Allen Whites hårdt plagede Carmy sluppet ud fra den nye og tredje sæson.

Anden sæson af The Bear gik sin sejrsgang ved samtlige prisuddelinger i starten af året, og her på redaktionen er vi da også vilde med serien.

Nu er der endelig blevet offentliggjort en teaser for tredje sæson, og vi glæder os kun endnu mere til at finde ud af, hvad der venter Carmy, Sydney, Richie og co., efter at have set det lille klip:

Som Nick Grad fra FX Entertainment tidligere har udtalt om serien, er den blevet et decideret kulturelt fænomen:

The Bear, som imponerede publikum i sin første sæson kun for at nå nye højder i anden sæson, er blevet et kulturelt fænomen. Vi er så stolte af at samarbejde med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior og resten af ​​det kreative team, såvel som den geniale rollebesætning med Jeremy Allen White, Ayo Edebiri og Ebon Moss-Bachrach i front.

Anden sæson af fulgte Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) i deres forsøg på at forvandle den nussede sandwich-joint til en prestigefuld restaurant. Det viste sig dog at føre ikke så lidt udfordringer med sig – både professionelt og privat.

Hvad tredje sæson kommer til at byde på, ved vi endnu ikke så meget om, men ud fra teaseren kan vi i hvert fald konkludere, at Carmy er sluppet ud af fryseboksen og er tilbage i køkkenet.

Teaseren fortæller også, at den nye sæson får premiere 27. juni i USA. Her i Danmark må vi imidlertid nok væbne os med lidt mere tålmodighed, hvis serien følger de to første sæsoners lettere forsinkede premieremønster.

De første to sæsoner af The Bear kan ses på Disney+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder