Serier | Nyheder

NYT! Animeret Gremlins-forløber på vej

AfKasper
2. juli 2019

Del artikel

Er du, ligesom mig, serieelsker? Kan du mon, ligesom mig, godt lide et skud af god, gammeldags nostalgi fra tid til anden? Var du mon, ligesom mig, også én af dem, der som barn så 1984-klassikeren Gremlins, og måske mildt sagt blev en anelse skuffet over, at du ikke også kunne få en kinesisk mogwai i julegave?! Jamen så er der godt nyt på vej.

Nej, du kan stadig ikke få en mogwai i julegave, men hvad er så det næstbedste? Jeps, Gremlins gør comeback! Det amerikanske mediefirma WarnerMedia har nemlig annonceret en animeret voksen-fokuseret tv-serie på ti episoder kaldet Gremlins: Secrets of the Mogwai.

Serien foregår i Shanghai i Kina i 1920'erne, og dykker ned i historien om, hvordan den 10-årige Sam Wing (den fremtidige butiksejer Mr. Wing i filmen fra 1984) mødte den unge mogwai Gizmo. Sammen med en teenage-gadetyv ved navn Elle, tager Sam og Gizmo på en rejse igennem Kina, hvor de støder på, og nogle gange kæmper imod, faverige monstre og ånder fra kinesisker myter. På deres rejse for at returnere Gizmo til sin familie og opdage en legendarisk skat, bliver de forfulgt af en magtsulten industrialist og hans hær af onde Gremlins.

Tze Chun (Gotham) vil være forfatter på den nye Gremlins. Amblin Television's Darryl Frank, Justin Falvey, og Sam Register vil executive producere, og Chun og Brenda Hay vil co-executive producere. Det menes ofte, at det er en god idé at have de originale producere tilknyttet reboots, og det er også tilfældet her da Warners og Amblin producerede både Gremlins (1984) og Gremlins 2: The New Batch (1990).

WarnerMedia Streaming er AT&T's bud på en udfordrer til Netflix, når den efter planen skal launche senere på året, og nyheden om serien kommer på et tidspunkt hvor efterspørgelserne på animerede serier er skyhøje, og hvor Fox, Netflix, Hulu, Amazon, Apple, og CBS: All Access alle har succes indenfor genren.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic - sommeren 2019

Læs også: Aktuelle serier på C More - sommeren 2019

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste