Serier | Nyheder

Pilou Asbæk og Iben Hjejle spiller søskende i ny Viaplay-serie

AfRedaktionen
19. juni 2024
Pilou Asbæk medvirkede også i tredje sæson af Viaplay-serien 'Forhøret' i 2023
Pilou Asbæk medvirkede også i tredje sæson af Viaplay-serien 'Forhøret' i 2023 / Foto: Henrik Ohsten / Viaplay Group

Del artikel

Stjernerne står i kø i den nye, danske dramaserie 'Den gode stemning', der udforsker familieforhold, misbrug og medafhængighed. Serien er allerede solgt til udlandet, men den danske premieredato er stadig ukendt.

Ifølge det amerikanske branchemedie Variety kan seere flere steder i verden snart glæde sig til den dansk/nordiske serie, Secrets, eller på dansk Den gode stemning.

En af seriens danske stjerner, Pilou Asbæk, bekræfter på Instagram, at han medvirker, og han har delt både Varietys artikel og en ekstra story på Instagram, der omhandler serien.

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-06-19/Screenshot_20240618_213800_Instagram.jpg
Pilou Asbæk delte nyheden om 'Den gode stemning' i en Instagram-story d. 18. juni 2024
Foto: Pilou Asbæk/ Instagram

Den gode stemning handler om søskendeparret Mads og Eva (Pilou Asbæk og Iben Hjejle), der bor ved siden af ​​hinanden med deres familier i København. De to søskende kæmper dog med at sætte grænser og frigøre sig fra gamle mønstre.

Mads er musiklærer og flygter ofte ind i en verden af ​​fest og stoffer for at undgå sit forudsigelige hverdagsliv og familieansvar. Eva forsøger at redde både sit ægteskab og sit arkitektfirma, der står over for en alvorlig krise.

Foruden Asbæk og Hjejle medvirker blandt andre Evin Ahmad (Snabba Cash, Hvem er Erin Carter?) Rasmus Botoft (Rytteriet), Thomas Hwan (Bedrag, Meter i sekundet) og Tammi Øst (Skruk).

Det er Kaspar Munk (Chosen, Kamikaze), der instruerer, og han har også skrevet seriens manuskript sammen med Lone Hørslev. Seriens producenter er Anders Toft Andersen og Rasmus Kastberg.

Som Pilou Asbæks story indikerer, ved han endnu ikke, hvornår serien får premiere i Danmark, selv om den efter sigende snart skulle kunne ses i flere lande. Vi har også rakt ud til Viaplays danske presseafdeling, men de har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt.

Den danske premieredato må vi derfor vente på i spænding lidt endnu.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder