Serier | Nyheder

Premieredato og trailer klar for anden sæson af 'Ringenes Herre: Magtringene'

Af
Signe Bjørg Granberg
14. maj 2024
'Ringenes Herre: Magtringene'
Premieredatoen er endelig blevet afsløret på anden sæson af fantasyhitserien 'Ringenes Herre: Magtringene' / Foto: Courtesy of Prime Video

Del artikel

Med over 100 millioner seere på verdensplan blev første sæson af fantasy-serien 'Ringenes Herre: Magtringene' et stort hit for Prime Video, og nu er premieredatoen og et lille smugkig på den nye sæson endelig klar.

J.R.R. Tolkiens Hobitten og Ringenes Herre-univers har glædet læsere og seere verden over i årtier, og nu er der endelig nyt om den længe ventede anden sæson af hitserien Magtringene.

I den nye sæson vender superskurken, Sauron (Charlie Vickers), tilbage. Udstødt af Galadriel og uden en hær eller allierede må Sauron stole på sin egen snilde for at genopbygge sin styrke og overvåge skabelsen af magtringene.

Samtidig bliver elvere og dværge, orkere og mennesker, troldmænd og harfoots udfordret til at finde deres plads i en verden – en verden, der i stigende grad står på randen af katastrofe!

Som teaseren viser, er der – foruden Sauron – gensyn med flere fanfavoritter, herunder Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir og Celebrimbor.

Den nye og anden sæson af Ringenes Herre: Magtringene får premiere 29. august på Prime Video.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste