Serier | Nyheder

Premieredatoen er klar: 'Orkestret' vender tilbage på DR med ny sæson

Af
Signe Bjørg Granberg
12. marts 2024
'Orkestret' sæson 2
Rasmus Bruun og Frederik Cilius er tilbage som Jeppe Nygren og Bo Høxenhaven i anden sæson af DR-serien 'Orkestret' / Foto: Per Arnesen / DR

Del artikel

DR's anmelderroste komedieserie 'Orkestret' med Rasmus Bruun og Frederik Cilius vender tilbage, og selv om meget er ved det gamle, er intet alligevel det samme i den nye sæson.

Orkestret er en komedieserie, som udspiller sig i og omkring et symfoniorkester med musikere, som lider af både storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. En samling glødende egoister, som skal underordne sig fællesskabet for at kunne frembringe den store lyd.

Her følger vi den konfliktsky souschef Jeppe Nygren (Rasmus Bruun) og orkestrets 2. klarinettist, den lettere vrisne enspænder Bo Høxenhaven (Frederik Cilius).

Når vi møder Jeppe og Bo i anden sæson, er der gået 16 måneder siden sidst. Jeppes tidligere chef, Gertrud (Lise Baastrup), er blevet forperson i bestyrelsen, og Jeppe er derfor nu pludselig konstitueret som uofficiel ’chef for det hele’. Samtidigt er Jeppes store rival, Simon (Caspar Phillipson), blevet kærester med ekskonen, Regitze (Neel Rønholt), og det er en bitter pille at sluge for Jeppe.

Også Bo går en ny tid i møde, da hans mor, Vibeke, er bliver diagnosticeret med terminal leukæmi og indlægges på hospitalet. Han flytter derfor ind hos Jeppe og håber, at Jeppe kan hjælpe ham med at blive førsteklarinettist – for dén drøm har Bo bestemt ikke opgivet!

Orkestret er skrevet og instrueret af Mikkel Munch-Fals efter idé af Adam Price.

Serien vender tilbage med anden sæson 12. april på DRTV og DR1.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:


Del artikel

Andre Serier | Nyheder