Serier | Nyheder

Premieredatoen er klar på 4. sæson af hitserien 'Only Murders in the Building'

Af
Signe Bjørg Granberg
15. maj 2024
Only Murders in the Building
Oliver (Martin Short), Mabel (Selena Gomez) og Charles (Steve Martin) i 'Only Murders in the Building' / Foto: Patrick Harbron / Hulu / Disney+

Del artikel

Den Emmy-vindende komedieserie med Selena Gomez, Martin Short og Steve Martin i front, vender snart tilbage med en ny sæson på Disney+.

Den populære komedieserie, Only Murders in the Building, handler om tre true-crime-elskende podcasters, Charles, Oliver og Mabel (Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez), der alle bor i den samme bygning på Upper West Side i New York.

I første sæson løste de et mord, for i sæson to at blive hængt ud for at være skyld i et andet mord blandt naboerne i deres bygning. I den seneste sæson var der så endnu et mord, der skulle opklares, nemlig mordet på Paul Rudds selvoptagede karakter, Ben Glenroy.

Også kæmpestjernen, Meryl Streep, lagde vejen forbi tredje sæson, og hun er endnu en gang at finde på rollelisten i den nye og fjerde sæson.

I sæson fire kæmper vores amatørdetektiver stadig med de chokerende begivenheder, der fandt sted i slutningen af sidste sæson. Deres efterforskning fører dem hele vejen fra New York til Los Angeles, hvor et Hollywood-studie er ved at forberede en film om Only Murders-podcasten.

Fjerde sæson af Only Murders in the Building får premiere 27. august på Disney+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder