Serier | Nyheder

Premieredatoen er klar på fjerde sæson af Netflix' hitserie 'Emily in Paris'

Af
Signe Bjørg Granberg
3. maj 2024
Emily in Paris
Lily Collins vender snart tilbage som Emily i fjerde sæson af 'Emily in Paris' på Netflix / Foto: Stephanie Branchu/Netflix © 2024

Del artikel

I en helt ny video løfter Lily Collins og resten af holdet bag 'Emily in Paris' lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske i fjerde sæson. Og denne gang går turen ikke bare til Paris, men også til Rom. Se videoen her.

Tredje sæson af Netflix-serien Emily in Paris sluttede på lidt af en cliffhanger – nemlig at Gabriel og Camille ventede barn sammen. Og det netop som man troede, at det skulle være Emily og Gabriel, der endte med at få hinanden!

Fjerde sæson kommer heller ikke til at skorte på drama, fortæller Lily Collins og co. i den nye video, som Netflix netop har frigivet. Men samtidig lover skuespillerne i den populære serie, at sæsonen også byder på en masse sjov og ballade – og meget mere mode!

Fjerde sæson af Emily in Paris kommer i to dele med fem episoder i hver del. Første del får premiere 15. august, og anden del kommer 12. september på Netflix. De første tre sæsoner kan ses nu.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder