Serier | Nyheder

Quentin Tarantino fortæller han vil instruere en serie i 2023!

AfDaniel Lindekilde Engberg
17. november 2022
Quentin Tarantino serie
Foto: Broadimage/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Del artikel

Den populære instruktør Quentin Tarantino har afsløret at han planlægger at instruere en serie i 2023.


Tarantino er ikke gået nogen filmelskers øre forbi, men snart gør det sig også gældende for serieelskere. Manden der står bag film som Kill Bill, Pulp Fiction og Django Unchained har før prøvet kræfter med TV formatet. Tilbage i 2005 instruerede han eksempelvis to afsnit af CSI: Crime Scene Investigation.

Under sin bogturne med sin første bog ikke fiktive bog Cinema Speculation, om film der var en stor indflydelse for ham, fortalte han at han vil instruere en otte afsnit serie. Han fortale ikke meget mere, men han kigger efter andre projekter end sin 10. og sidste film hvis man skal tro på ham. Det sker på baggrund af det ændrede biografmarked grundet Corona pandemien, at han ikke vil have sin film så kort tid i biografen inden den ender på en streamingtjeneste.

Han afsløre ikke noget om plot, skuespillere, om serien skal laves til en streamingtjeneste og hvilken hvis det er tilfældet. Han nævner kun at det vil have en længde på otte afsnit.

Har skiftet mening før


I tidens løb har Tarantino haft mange projekter i sigte. Alt fra Star Trek, til en gyser. Dermed er intet bekræftet endnu. Hvis man skal spekulere, så kunne der være lidt mere merit i serien, da han siger den vil komme i 2023, altså at han nok har noget bestemt i udsigten allerede.

Intet er bekræftet med nogle streamingtjenester eller produktionsselskaber, men hvis Tarantino gør alvor af sine ambitioner, og serien vil have premiere i 2023, så går der nok ike længe før flere detaljer bliver tilgængelige.

LÆS OGSÅ: Hvis du kan lide 'Yellowstone' og 'The English', vil du elske disse westernserier

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Florence Pugh er en urkraft i Netflix-filmen 'The Wonder'

LÆS OGSÅ: Den første eksklusive nordiske serie 'Ammo' på Disney+ får premiere senere på måneden: Se teaseren

Del artikel

Andre Serier | Nyheder