Serier | Nyheder

Rygterne svirrer: 'The Office' vender tilbage

Af
Signe Bjørg Granberg
26. september 2023
'The Office' vender tilbage
Vender den ikoniske komedieserie 'The Office' tilbage? Noget kunne tyde på det. / Foto: HBO Max

Del artikel

I kølvandet på gårsdagens aftale mellem manuskriptforfatterne og produktionsselskaberne er det kommet frem, at et såkaldt reboot af den ikoniske komedieserie 'The Office' er på vej

I går bragte vi nyheden om, at der er blevet indgået en aftale mellem den amerikanske forfatterfagforening, WGA, og produktionsselskabernes repræsentant, AMPTP, der kun mangler endelig formalisering og underskrift.

Man kender derfor endnu ikke de nøjagtige vilkår for aftalen, men angiveligt vil de fleste shows nu genoptage produktionen, i hvert fald når det kommer til manuskriptdelen. Selv om skuespillerstrejken stadig er i gang, vidner det om, at tingene er ved at vende tilbage til normalen.

Som følge deraf har branchemediet Puck News udsendt et nyhedsbrev (bag betalingsmur), hvori skribenten, Matt Belloni, kommer ind på nogle af de mange serieprojekter, der er i støbeskeen. Og et af disse er altså et reboot af den amerikanske komedieserie The Office. Det skriver bl.a. Forbes.

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-09-26/3_tv_off02_r2522_0003a.jpg
I følge det amerikanske branchemedie Puck News er der et reboot af 'The Office' på vej
Foto: HBO Max

I nyhedsbrevet fremgår det desuden, at det ikke er hr-hvem-som-helst, der kommer til at stå bag rebooten, men Greg Daniels selv, der også er manden, som har skabt den originale amerikanske version af The Office.

De mere nøjagtige detaljer om, hvem der kommer til at medvirke og udformningen af serien, må vi vente med at finde ud af, men for nu kan fans af den originale serie godt begynde at glæde sig (eller måske frygte, hvad der kommer?)

The Office kørte fra 2005-2013 og havde blandt andre Steve Carrell, John Krasinski, Rainn Wilson, Jenna Fischer, Mindy Kaling, Ed Helms og mange flere på rollelisten.

Serien kan lige nu ses på både Netflix, HBO Max, SkyShowtime, Amazon Prime og Viaplay.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder