Serier | Nyheder

Se de første billeder: Ny original dramakomedie kommer til efteråret

AfDaniel Lindekilde Engberg
27. juni 2022
Maria Austgulen som Fanny / Foto:Nede/Luke Schilling/Viaplay

Del artikel

Den kommende norske originalserie Nede fra Viaplay lover drama og komik i en særlig håndtering af emner som sorg, skyldfølelse og ensomhed.

I Nede, den kommende mørke dramakomedie fra Viaplay, bliver vi introduceret for Fanny (Maria Austgulen, Made in Oslo).Den unge kvinde har et eller normalt liv i storbyen, men sådan skal det ikke være for evigt. Efter en nat i byen bliver der vendt op og ned på hendes tilværelse efter en trafikulykke.

Fanny bliver gjort lam fra livet ned, og ikke nok med det, så bliver Fannys bedste ven Kurt dræbt i ulykken. Fanny konfronteres både med den store sorg fra sin vens død, og alle de udfordringer hendes nye tilværelse skænker hendes som en person fastbundet af en kørestol.

Fanny tvinges til at flytte ind hos sin søster, en person hun har brugt det meste af sit på at undgå. Fanny har kun et ønske: at komme tilbage til hendes lejlighed på fjerde sal og leve sit gamle liv, men livet går ikke altid som man gerne vil have det.

Se de første billeder


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/mg_2567_62b98247d426c.jpg
Maria Austgulen som Fanny / Foto:Nede/Luke Schilling/Viaplay


Godt at kunne fortælle en historie på en anderledes manér


Nede

"Nede præsenterer svære emner diskret og usentimentalt med et helt specielt glimt i øjet. Det er sjovt og genkendeligt, samtidig med at det udfordrer vores perspektiv på svære ting i livet, såsom sorg, skyldfølelse og ensomhed. Serien er ’underlig’ i ordets allerbedste forstand, og den tør godt være lidt anderledes – ligesom hovedpersonen Fanny." fortæller Siri Seljeseth.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder