Serier | Nyheder

Se de første billeder: Ny serie af skaberne af 'Big Little Lies' og 'House of Cards'

AfTrine Jerichau Roslev
16. februar 2022
Anatomy of a Scandal / Foto: Netflix
Anatomy of a Scandal / Foto: Netflix

Del artikel

David E. Kelley står sammen med Melissa James Gibson bag en ny thrillerserie. Nu afslører Netflix de første billeder sammen med premieredatoen.


Anatomy of a Scandal

Serien får samme titel som bogen og bliver efter Netflix' udsagn "et gribende retssalsdrama", hvor Storbritanniens elites personlige og politiske skandaler bliver lagt frem.

David E. Kelley (Big Little Lies) og Melissa James Gibson (House of Cards) har både fungeret som seriens manuskriptforfattere og executive producere, så vi kan godt skrue forventningerne lidt op!

Om serien fortæller Gibson: ”Sex. Magt. Privilegier. Baseret på Sarahs vanedannende bog behandler serien emner som berettigelse, sandhed og grænserne for samtykke. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Netflix om serien – og at se S.J. Clarkson bringe den til live på så nuanceret en måde.”

Se de første billeder fra 'Anatomy of a Scandal'


Anatomy of a Scandal / Foto: Netflix
Anatomy of a Scandal / Foto: Netflix

Som de skarpe øjne vil se, kan vi se frem til at se Sienna Miller (American Sniper, The Loudest Voice) i rollen som Sophie, Michelle Dockery (The Gentleman, Downtown Abbey) i rollen som Kate, Rupert Friend (Homeland, The French Dispatch) i rollen som James og Naomi Scott (Aladdin, Charlie’s Angels) i rollen som Olivia.

Anatomy of a Scandal får premiere på Netflix den 15. april 2022 og kommer til at bestå af seks afsnit.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier til din vinterferie

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2022

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i februar 2022

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder