Serier | Nyheder

Se den eksplosive fulde trailer til den nye sæson af 'Westworld'

AfDaniel Lindekilde Engberg
21. juni 2022
Westworld aflyst
Ed Harris som The Man in Black / Foto: Westworld/HBO Max

Del artikel

'Westworld' vender tilbage i næste uge, og du kan nu få en ordentlig forsmag på, hvad du kan forvente af den nye sæson af sci-fi hitserien.


Mere end to år er gået siden vi sidst så noget fra Westworld verdenen, og nu er der mindre end en uge til, at vi igen kan besøge det prisvindende univers fra HBO. Ligesom mange andre serier og film skyldes forsinkelsen den globale Covid-pandemi.

Skaberne af serien har udtalt sig om en femte sæson hvis de får muligheden, men intet er endnu bekræftet fra HBO på den front. Modtagelsen af sæson tre var blandet blandt publikum. Det kan derfor være at HBO, vil se hvordan sæson fire klarer sig inden de melder noget definitivt ud.

Se traileren
Traileren lægger op til et stort opgør mod alt det der kan anses som at være 'virkeligt', og måden hvorpå dette udfolder sig, lader til at være meget eksplosiv i sin natur. Meget af fjerde sæson vil foregå udenfor parken hvis man skal tyde noget ud fra traileren lokationer. Der lader også til at være en ny del af parken vi ikke har set før i form af en by der lader til at være sat i 1930'erne.

Skuespillerne og karakterene du kender fra de tidligere sæsoner er tilbage i den fjerde, som f.eks. Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul og Angela Sarafyan.

Fjerde sæson af Westworld vil bestå af otte afsnit, og har premiere på HBO Max d. 27. juni. Sæson et til tre kan ses lige nu på HBO Max.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder: Prime Video afslører premieredato til længeventet sci-fi-serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Peaky Blinders' sidste sæson er en melankolsk og forfærdelig afslutning på serien

LÆS OGSÅ: Over 5.000 timers film og serier på Pluto TV: Gratis streamingtjeneste er kommet til Danmark

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder