Serier | Nyheder

Se teaseren for den nye 'Dune'-serie med danske Sarah-Sofie Boussnina på rollelisten

Af
Signe Bjørg Granberg
21. maj 2024
Dune: Prophecy
Den nye serie 'Dune: Prophecy' får premiere til efteråret på Max / Foto: Max

Del artikel

Knapt har støvet lagt sig fra den seneste 'Dune'-films succes i biografen, før endnu en filmatisering er på vej inden for samme univers. Denne gang i serieform hos streamingtjenesten Max.

Den nye serie, der har fået titlen Dune: Prophecy, foregår 10.000 år før Paul Atreides’ fødsel og handler om det magtfulde søsterfællesskab Bene Gesserit, som de to Harkonnen-søstre grundlægger for at sikre menneskehedens fremtid.

Serien er baseret på bogen Sisterhood Of Dune, der er skrevet af Brian Herbert og Kevin J. Anderson. Førstnævnte er i øvrigt søn af Frank Herbert, der står bag det originale sci-fi-epos, Dune.

I den nye serie spiller Emily Watson hovedrollen som Valya Harkonnen, og foruden Watson kan man opleve bl.a. Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong og Josh Heuston.

Set med danske briller glimrer serien også ved at have et dansk navn på rollelisten, nemlig Sarah-Sofie Boussnina, som spiller Princesse Ynez. Boussnina har tidligere medvirket i de internationale serier Knightfall og The Colony, og herhjemme er hun kendt fra bl.a. Lærkevej, 1864 og Tvillingerne og julemanden.

Dune: Prophecy forventes at få premiere til efteråret på Max.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDuneMaxSci-Fi

Andre Serier | Nyheder