Serier | Nyheder

Se traileren: Connie Nielsen og Christopher Eccleston i psykologisk thriller

AfDaniel Lindekilde Engberg
31. august 2021
Foto: NENT Group/Viaplay

Del artikel

Danske Connie Nielsen slår sig sammen med den tidligere Doctor Who, Christopher Eccleston, i ny psykologisk thriller serie fra Viaplay.


Jo (Connie Nielsen) lider af hukommelsestab efter hun faldt ned af trappen i sit eget hjem, men var det mere end blot en ulykke?

Jo begynder langsomt at indse, at ikke alt er, som det bør være i hendes tilværelse. Hun ved intet med sikkerhed, og hun ved ikke hvem hun kan stole på, end ikke sin egen mand (Christopher Eccleston).

Se traileren her
Traileren har Connie Nielsen i fokus og viser flere forstyrrende billeder. Der bliver ledt op til mulig voldtægt, overfald og stalking.

Seriens materiale lægger op til kraftfulde præstationer fra de to hovedroller, så hvis du er til psykologiske thrillere, så er Close to Me nok et kig værd.

Bestsellerbog og stækt hold bag.


Baseret på bestsellerbogen af samme navn fra Amanda Reynolds, Close to Me serien er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueret af Michael Samuels (Man in an Orange Shirt, Any Human Heart).

Vi må vente og se om serien kan holde trit med bogen.

Close to Me har premiere eksklusivt på Viaplay d. 12. september

LÆS OGSÅ: Så du også med: De mest sete danske serier i år

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Forhøret' sæson 2 spilder ikke tiden

LÆS OGSÅ: De mest uforglemmelige karakterer i film og seriers historie

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder