Serier | Nyheder

Se traileren: Jeff Daniels som politichef i ny dramaserie fra Paramount+

AfDaniel Lindekilde Engberg
30. august 2021
Foto: American Rust/Paramount+

Del artikel

Jeff Daniels indtager hovedrollen i det nye familie-drama baseret på den succesfulde bog.


Serien centrerer sig om politichefen Del Harris (Jeff Daniels) i fiktionsbyen Rust Belt, Pennsylvania. En by med gode mennesker, der ikke har været så heldige.

Når sønnen til Grace Poe (Maura Tierney), kvinden Harris elsker, bliver anklaget for et mord, skal finde ud af hvor langt han er villig til at gå.

Serien er baseret på Philipp Meyers debutroman af samme navn, og viser et familie-drama om ønsket om en bedre fremtid på trods af spøgelser fra fortiden.

Se traileren her
Traileren giver ikke meget væk. Den viser dog en by der både er samlet op splittet.

Hvordan et mord kan ændre alt i en ellers fredelig by, og den splittelse det kan skabe i lokalbefolkningen, som alle prøver at få deres egen form for retfærdighed.

Stærkt hold bag serien


I hovedrollerne har vi den emmyvindende Jeff Daniels (The Newsroom) og den emmynominerede Maura Tierney (Skadestuen, The Affair).

Bag kameraet finder vi Dan Futterman som showrunner og hovedforfatter på serien. Katie O'Connell Marsh (Narcos, Hannibal), Michael De Luca (Escape at Dannemora) og Adam Rapp (The Looming Tower) arbejder også med serien som executive producers.

American Rust har premiere på Paramount+ d. 13. september, og vil udkomme på ugentlig basis om mandagen.

LÆS OGSÅ: De mest uforglemmelige karakterer i film og seriers historie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Forhøret' sæson 2 spilder ikke tiden

LÆS OGSÅ: 5 seriefavoritter – og vinen der passer perfekt til

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omParamount

Andre Serier | Nyheder