Serier | Nyheder

Se traileren til ny serie med Eva Green og Eve Hewson

AfChristian Achton Friis
11. juni 2020
Foto: The Luminaries/HBO Nordic

Del artikel

Det er et stærkt cast, der er sat til den kommende serie på HBO Nordic The Luminaries.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/06/EP01_01_006-medium.jpg
Foto: The Luminaries/HBO Nordic


Eva Green, der med gotisk drama bar Penny Dreadfull gennem tre sæsoner, og Eve Hewson, der i The Knick tilførte en sårbarhed i et destruktiv opgør, spiller i The Luminaries over for hinanden. En episk, eventyrlig fortælling om kærlighed mord og hævn.

Eventyrer på vej mod et nyt liv


Guldfeberen raser i 1860’erne på vestkysten af New Zeeland. Folk støder sammen i grådighed her ved verdens ende. Nogle forelsker sig, nogle bliver bliver rige og nogle går helt til grunde.

SE OGSÅ: Traileren til Perry Mason

Serien følger den unge, egenrådige eventyrer, Anna Wetherell (Eve Hewson), som er sejlet til New Zealand for at påbegynde et helt nyt liv. På rejsens sidste dag bliver Annas forventninger til fremtiden skruet i vejret efter et romantisk møde med den charmerende Emery Staines (Himesh Patel bla. fra Avenue 5). Men den mystiske spåkone, Lydia Wells (Eva Green), har andre planer for Anna, og hun lægger en udspekuleret fælde for parret. I kulissen lurer også en intens og brutal Crosbie Wells (Ewen Leslie bla. fra Top Of The Lake: China Girl).

Traileren lover godt


Traileren giver en fært af realisme og ægthed fra Deadwood. Lidt håb og håbløshed fra Penny Dreadfull. Og i billeder og farver er vi ikke langt fra Top Of The Lake og Lambs Of God. Alle sammen titler, der ligger på HBO Nordic, så det lover godt.

Serien er baseret på den storsælgende roman af den newzealandske forfatter Eleanor Catton, som modtog den prestigefulde Man Booker Prize i 2013.

Se traileren til The Luminaries
The Luminaries er produceret af Working Title Television i samarbejde med NBCUniversal International Studios, Southern Light Films for BBC Two, TVNZ, Fremantle og Silver Reel og får premiere på HBO Nordic den 21. juni 2020.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Ulrikke uden skam

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste