Serier | Nyheder

Sidse Babett Knudsen skal spille med i ny serie på Apple TV+

Af
Signe Bjørg Granberg
14. februar 2024
Prime Target
Sidse Babett Knudsen skal spille overfor Leo Woodall og Quintessa Swindell i ny serie på Apple TV+ / Foto: Courtesy of Apple

Del artikel

Den danske stjerneskuespiller har landet en rolle i den nye Apple-serie 'Prime Target', hvor hun bl.a. skal spille overfor Leo Woodall fra 'Samme dag næste år'.

Sidse Babett Knudsen er ikke helt fremmed for store internationale serier og har blandt andet haft en større rolle i HBO-serien Westworld tilbage i 2016.

Nu skal hun så spille med i den nye, engelske konspirationsthriller, Prime Target, der kommer på Apple TV+.

Hovedrollerne i serien spilles af Leo Woodall, der lige nu er topaktuel i den populære Netflix-serie Samme dag næste år, og Quintessa Swindell, som flere sikkert kender fra blandt andet Black Adam og In Treatment.

Prime Target følger den unge matematiker, Edward Brooks (Woodall), som står overfor ​​et stort, videnskabeligt gennembrud. Men der går ikke lang tid, før han indser, at nogen forsøger at ødelægge hans idé, og det fører ham til NSA-agenten Taylah Sanders (Swindell), der har fået til opgave at holde øje med hans adfærd. Sammen begynder de at samle brikkerne, og det viser sig, at sagen er en del af en større sammensværgelse.

Serien er skabt af Steve Thompson (Sherlock), og det er Brady Hood (Top Boy), der instruerer. Blandt seriens executive producers er David W. Zucker og Ridley Scott.

Serien har endnu ikke fået en premieredato, men kommer efter al sandsynlighed i slutningen af 2024 eller starten af 2025 på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder