Serier | Nyheder

Simon Kvamm er tilbage som Anders Mertz i 'Guru II': Her er premieredatoen

AfCarina Nørgaard Schou
3. november 2022
Guru sæson 2
Finn Nørbygaard er ny på rollelisten, hvor han spiller Anders' far Erik Mertz / Foto: DR/ Mads Thomsen, The Bunch

Del artikel

Lifecoachen Anders Mertz er tilbage på din skærm inden længe, og denne gang kan seerne glæde sig til at følge udviklingen af hans helt nye koncept 'Gå sammen'.

Var du også vild med komediedramaet Guru, der rullede over skærmen sidste forår, så har du noget godt i vente. Lifecoachen Andreas Mertz (Simon Kvamm), der i første sæson vendte hjem til sin barndomsby Silkeborg for at give silkeborgenserne modet til at tage deres skæbne i egen hånd, er nemlig tilbage for fuld udblæsning i en ny sæson.

Og denne gang har Anders Mertz udtænkt et nyt koncept. I stedet for ’Gå Selv’ er overskriften på hans coachingmetode nu ’Gå Sammen’, fordi han har opdaget, at man som menneske får langt mere succes igennem fællesskabet.

En del af noget vigtigt


Som en ny person i universet bliver vi introduceret for Anders' far Erik Mertz, spillet af Finn Nørbygaard, der udover at være komiker også arbejder som psykoterapeut i virkelighedens verden. Han må derfor siges allerede at kende en del til coachingmiljøet. Da far og søn her i sæson 2 af Guru genoptager kontakten efter mange års pause og begynder at arbejde sammen, går det naturligvis helt galt.

Frederik Cilius er stadig med som hovedpersonens egen terapeut Master Fenn, men han er for nylig konverteret til buddhismen og derfor pludselig meget optaget af den østlige filosofi.


Guru II har premiere 25. november på DR1 og DRTV. På DR1 sendes serien som dobbeltafsnit tre fredage i træk klokken 21.25.

Den første sæson af Guru kan ses på DRTV.


Guru sæson 2

Del artikel

Læs mere omGuruSimon Kvamm

Andre Serier | Nyheder

Mest læste