Serier | Nyheder

South Park er tilbage med (hånd)spritnyt særafsnit

AfBuster Kristensen
1. oktober 2020
Foto: South Park/Paramount Network

Del artikel

Stan, Kyle, Cartman og Kenny er tilbage i et særafsnit, hvor de tager kampen op med corona-virussen i den lille søvnige flække.


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/10/south_park_corona_special.jpeg
Foto: South Park/Paramount Network

Den animerede komedieserie South Park vender den 1. oktober 2020 tilbage med et helt nyt særafsnit. Anledningen er den igangværende corona-pandemi – en begivenhed, som seriens evigt samfundskommenterende skabere, Matt Stone og Trey Parker, selvfølgelig ikke kunne sidde overhørig.

Særafsnittet varer en hel time, og i en e">trailer ses et opgør mellem de fire venner, hvor Cartman og Kyle igen ryger i totterne på hinanden. Denne gang, fordi Cartman ikke vil tilbage til skolen, og Kyle mener, at han bevidst forsøger at sprede smitten.

LÆS OGSÅ: Nye serier i oktober: Mere The Mandalorian, drama på DR og nyt afsnit af The Walking Dead

Samtidig forsøger Stans far at klare sig gennem krisen ved at tjene penge på pandemien til sin kones, Sharon, misbehag.

’South Park’ som spidende samfundssatire


South Park

Selvom det langt fra er første gang, at South Park kommenterer på aktuelle begivenheder, så er det første gang, at et afsnit varer en hel time. Tidligere historier har dog strakt sig over flere afsnit, som f.eks. da drengene fløj til Imaginationland med hjælp fra en vis, uforglemmelig og ørehængende magisk vise.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i oktober: Opfølger til The Haunting of Hill House, Star Trek og masser af krimi

South Park Pandemi Speciel-særafsnittet får dansk premiere torsdag aften kl. 22 på Paramount Network.

Del artikel

Læs mere omParamount Network

Andre Serier | Nyheder