Serier | Nyheder

'Star Wars: Visions': Ny trailer viser Star Wars som du aldrig har set det før

AfDaniel Lindekilde Engberg
18. august 2021
Foto: Star Wars: Visions/Disney+

Del artikel

Star Wars er tilbage i animationens verden. Denne gang med den japanske stil i fokus.


Star Wars: Visions

Serien vil være en antologi, altså vil der ikke være et sammenhængende plot. Hvert afsnit vil være sin egen historie, og de bliver præsenteret som kortfilm.

Se traileren her


Man skal ikke være i tvivl om genren, når man ser den nye trailer til Star Wars: Visions. Traileren er ikke kun prydet med flere forskellige animestile, vi hører også et japansk cast.

Der lægges op til massere af lyssværds-action, der ærlig talt ville se lidt dumt ud, hvis ikke det var anime. Du kan måske stadig huske den turmuld, der opstod, da Kylo Rens lyssværd blev afsløret. Dette er et helt nyt niveau.

Der vil være engelsk dubbing af serien, hvis man ikke foretrækker de japanske stemmer.

Forskellige kunstnere


"Vi ville gerne have noget fra hver enkel skabers hjerte og sjæl. Det er deres vision fortalt igennem Star Wars" fortæller seriens executive producer Jason Waugh.

Det bliver interessant at se, hvilket udtryk alle de forskellige tegnere kommer til at give deres historier. Hvis du er fan af både anime og Star Wars, så er dine bønner blevet hørt.

Star Wars: Visions får premiere på Disney+ d. 22. september i USA.

LÆS OGSÅ: 'The Mandalorian': 10 referencer til den originale Star Wars-trilogi

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: "The Mandalorian' er muligvis mit bedste gensyn med Star Wars-universet siden de oprindelige film"

LÆS OGSÅ: The Lord of the Rings: Hvad ved vi om den nye serie?

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder