Serier | Nyheder

Steven Spielbergs og Tom Hanks' krigsdrama 'Masters of the Air' har endelig fået premieredato

Af
Signe Bjørg Granberg
5. oktober 2023Opdateret 13. februar 2024
'Masters of the Air'
Den nye miniserie 'Masters of the Air' fra Steven Spielberg og Tom Hanks med Austin Butler i hovedrollen / Foto: Apple TV+

Del artikel

Folkene bag de prisbelønnede serier 'Band of Brothers' og 'The Pacific' er snart klar med den nye miniserie 'Masters of the Air', der har Austin Butler i hovedrollen. Se den helt nye trailer her.
 'Masters of the Air'
'Masters of the Air' er en ny krigsserie fra skaberne af 'Band of Brothers' og 'The Pacific'
Foto:Apple TV+

Allerede i starten af året udråbte vi Steven Spielberg, Tom Hanks og Gary Goetzmans miniserie som en af de serier, vi glædede os mest til i år.

Masters of the Air, der er baseret på Donald L. Millers bog af samme navn, er et actionfyldt krigsdrama, der følger en amerikansk bombeflydivision under Anden Verdenskrig. Serien er en hyldest til de modige mænd fra den 8. luftbårne division, også kendt som "The Bloody Hundredth", hvis mod og broderskab bidrog til sejren over nazisterne.

'Masters of the Air'
'Masters of the Air' med blandt andre Austin Butler
Foto: Apple TV+

Samtidig skildrer serien den psykologiske og følelsesmæssige pris, som de unge mænd betalte – nogle blev skudt ned og taget til fange, andre blev såret eller dræbt, og nogle var så heldige at komme hjem.

Det stjernespækkede cast tæller blandt andre Austin Butler (Elvis), Callum Turner (Fantastiske skabninger), Anthony Boyle (The Plot Against America), Nate Mann (Licorize Pizza) og Barry Keoghan (Dunkirk).

Masters of the Air når ikke at få premiere i 2023, men i stedet bliver det i starten af det nye år – nærmere bestemt 26. januar 2024 på Apple TV+. Serien består af 9 afsnit, og de to første afsnit kommer på premieredatoen.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste