Serier | Nyheder

Taika Waititis serieversion af kultklassikeren 'Time Bandits' får premiere med Lisa Kudrow i hovedrollen

Af
Signe Bjørg Granberg
9. juli 2024
Time Bandits
Den nye serie 'Time Bandits' er baseret på kultklassikeren af samme navn fra 1981 / Foto: Apple TV+

Del artikel

Familieeventyret om en gruppe excentriske banditter, der rejser gennem tiden, får snart premiere på Apple TV+. Se traileren her.

Mange husker nok 80'er-filmen Time Bandits med Sean Connery og John Cleese på rollelisten. Nu har Apple TV+ så kastet sig over et serie-remake af eventyrfilmen, og det er med Jemaine Clement, Iain Morris og Taika Waititi ved roret.

Den nye serie handler om en gruppe tyve og deres seneste rekrut: en 11-årig historieinteresseret dreng ved navn Kevin. Sammen begiver de sig ud på en spændende mission for at redde verden.

Mens gruppen rejser gennem tid og rum, bliver de vidner til bl.a. skabelsen af ​​Stonehenge, de ser den trojanske hest i aktion, undslipper dinosaurer og skaber kaos i middelalderen.

På rollelisten finder man bl.a. Lisa Kudrow, Kal-El Tuck, Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills og Imaan Hadchiti.

Serieskaberne, Waititi og Clement, medvirker også i et par særlige cameo-optrædener.

Time Bandits får premiere med de første to afsnit 24. juli på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder