Serier | Nyheder

Traileren til 5. sæson af 'The Crown' er her endelig!

AfDaniel Lindekilde Engberg
20. oktober 2022
The Crown sæson 5 trailer
Elizabeth Debicki som Diana Foto: The Crown/Netflix

Del artikel

Efter to lange år er 'The Crown' endelig tilbage, og første kig på den femte sæson er nu ankommet. Se traileren her.

90'erne banker på, og den royale familie står overfor flere problemer. Dronning Elizabeth II (Imelda Staunton) nærmer sit 40 års jubilæum for hendes regensperiode. Hun reflekterer over sin tid på tronen der har overværet ni premierministre og den øgede indflydelse TV har haft på verden.

Med Sovjetunionens kollaps og Hong Kongs selvstændighed befinder kongehuset i en verden under forandring. Dette præsenterer både udfordringer og muligheder for dem, der er villige til at tage dem.

Det er ikke kun på den internationale scene at store forandringer ulmer. Prins Charles (Dominic West) prøver at få tilladelse af sin mor til at skilles med Diana (Elizabeth Debicki), hvilket vil medføre en forfatningskrise for monarkiet. Rygter går på problemer for ægtskabet og medierne bidt sig fast i historien, og vil ikke give slip. Diana beslutter sig for at styre narrativet om hende i form af en afslørende bog.

Se traileren


En flot trailer viser næste fase af historien, og der lader til at være smæk på. Karaktererne er de samme, men skuespillerne bag er endnu en gang skiftet ud. Vi ser Elizabeth Debicki for første gang som Diana i aktion. Dominic West som Prins Charles der vil indlede et intern opgør med monarkiets operationer. Sidst, men ikke mindst har Imelda Staunton indtaget rollen som Majæsteten i en tid hvor alderdommen er ved at sætte sine spor, og hun kigger mod fremtiden når hun ikke er der længere.

Der er ikke andet at gøre end at vente til sæsonen kommer og en af Netflix' største serier igen kan visse hvad den kan.

Femte sæson af The Crown har premiere d. 9 november på Netflix.

LÆS OGSÅ: 3 uhyggelige serier på C More

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Notre-Dame' på Netflix brænder ikke igennem

LÆS OGSÅ: Netflix fylder 10 år: Her er deres 10 bedste originalserier

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder