Serier | Nyheder

Traileren til afslutningen på 'The Walking Dead' er kommet

AfDaniel Lindekilde Engberg
23. juli 2022
The Walking Dead sæson 11
Norman Reedus som Daryl Dixon / Foto: The Walking Dead/AMC

Del artikel

Efter 12 år og 11 sæsoner når 'The Walking Dead' nu sit endeligt. Sæson 11 er delt op i tre parter, og første kig på den sidste del er nu kommet.

The Walking Dead gav et kæmpe boost til zombiegenren, der selv var begyndt at ligne en levende død. Den har nu kørt så længe, at serien klarede sig igennem den store 'zombie-craze', og stadig fortsætter. Nu er serien dog ved at afslutte og vi mangler kun otte afsnit.

I forbindelse med San Diego Comic Con har AMC klippet den første trailer til den sidste del af 11. sæson. Du ved hvad der er lagt op til hele sæsonen, og nu kan du se små glimt af hvordan det vil komme til at udspille sig.

Se traileren


Traileren lægger som man måske kan forvente op til et opgør mellem vores overlevende og The Commonwealth med en masse zombier smidt i mellem dem. Noget endnu farligere lægger måske i horisonten hvis slutningen af traileren er hvad den giver sig ud for at være.

Zombier der kan åbne døre og klatre over vægge... Kluntet som de end gør det, så vil det ændre den måde verden er sat sammen på for alle overlevende i den.

Disney+ har rettighederne til The Walking Dead i Danmark som det står lige nu. Ved 11. sæson del to kunne man se de nyeste afsnit én dag efter premieren i US, og det forventes også at være tilfældet med den sidste del af sæsonen og dermed afslutningen på serien.

The Walking Dead sæson 11c får premiere på Disney+ d. 3. oktober.

LÆS OGSÅ: The Idol' med The Weeknd i front giver et hæsblæsende første kig på den eksplicitte serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Staircase' efterlader dig grublende

LÆS OGSÅ: Manden bag DR-succesen 'Salsa' er allerede klar med ny serie: Se den blodige teaser

Del artikel

Andre Serier | Nyheder