Serier | Nyheder

Traileren til 'Fixer' med Andreas Jessen, hvor intet problem er for stort eller småt kan ses her

AfDaniel Lindekilde Engberg
17. november 2021
Foto: Fixer/Rasmus Hasle/Discovery

Del artikel

Alt kan fixes for en pris, men nogle gange er det nok at løse andres problemer så man ikke behøver at tænke på sine egne.


I Fixer arbejder Toke som hotelreceptionist på sit 10. sabbatår, og hans kæreste er træt af manglen på retning i Tokes liv. Efter Tokes kæreste, Mona, har slået op med ham, begynder Toke en lang række handlinger, for ikke at skulle tænkte Mona længere. Dette leder ham til at blive en fixer.

Hvis du har et behov eller et problem, uanset størrelse og kaliber, så skal du bare ringe til Toke og hans kammerat Hamza, så skal de nok sørge for alt hvad du har brug for. Heldigvis for Toke, så kommer der en masse forskellige typer og bor på det hotel han arbejder på, og alle har jo et problem, som kunne være fedt hvis det blev løst.

Se trailer
FIXER har premiere den 25. november 2021 på Discovery+, hvor de første to episoder kan ses.LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kamikaze' er meget mere end blot den første danske HBO Max-serie

LÆS OGSÅ: De bedste Netflix-serier til dig der elsker sci-fi

LÆS OGSÅ: Historien om Amagermanden er måske ikke færdig: Se traileren til Viaplays nye dokumentar-serie

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder