Serier | Nyheder

Warner løfter lidt af sløret for ’Game of Thrones’-spin-off

AfBuster Kristensen
9. december 2020
Game of Thrones
Foto: Game of Thrones / HBO

Del artikel

Warner Media bekræfter i et nyhedsbrev, at optagelserne til spin-off-serien House of the Dragon påbegyndes i det nye år.

Game of Thronesen masse

Forleden kunne HBO’s ejere i Warner Media Group endeligt meddele, at spin-off-serien, der kommer til at hedde House of the Dragon starter optagelser i det nye år. Det skete i en henslængt bemærkning i CEO Jason Kilars nyhedsbrev.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december

Samtidig frigav Warner Media to billeder af det nye dragedesign, der viser de mytiske skabningers ydre. For som seriens titel mere end antyder, så kommer de store drager til at spille en markant rolle i den nye serie.

’House of the Dragon’ foregår 300 år før ’Game of Thrones’


House of the Dragon

Det betyder selvfølgelig også, at man ikke skal forvente at se nogle gengangere på rollelisten. Derimod består holdet bag serien til at være erfarne kræfter, da bl.a. Miguel Sapochnik, der var manden bag flere afsnit af den originale serie, vil sidde i instruktørstolen igen. Fantasy-mastermindet George R.R. Martin vil også være hovedforfatter bag House of the Dragon.

LÆS OGSÅ: De værste serier i 2020: Zombie-sh*tshow og den helende effekt af kvinders seksualitet

Det vides endnu ikke præcis, hvornår hungrende fans af Game of Thrones kan forvente at høre de skingre, dødsvarslende og øredøvende skrig fra foroven igen, men HBO har tidligere meldt ud at serien kommer i 2022.

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder