Serier | Nyheder

Wonder Woman 1984: 5 ting vi glæder os til

AfVi Elsker Serier
22. marts 2021

Del artikel

Mange holdt vejret, da filmen om Wonder Woman ramte biograferne. Diana Prince har været forbillede for mange piger og kvinder over hele verden, og nu fik de chancen for at se hende på den store skærm.


Instruktøren Patty Jenkins ramte tonen i filmen helt perfekt, og Gal Gadot er intet mindre end perfekt i rollen som Amazon/Halvguden, der kan klare sig mod selveste Superman.

Nu kommer så Wonder Woman 1984, der fik premiere den 26. marts, og det glæder vi os faktisk ret meget til, af flere forskellige årsager.

©2021 WBEI TM & DC.

1. Wonder Woman er landet


Og med de scener, vi så i Justice League, der netop har haft premiere, kan vi med ærlighed i stemmen sige, at den mere modne og erfarne Wonder Woman er en sand Badass.

Det elsker vi, og det glæder vi os til at se mere til i toeren.

2. Tiden og stilen


Wonder Woman 1984

80'erne er i sig selv fede med masser af retro og nostalgi, men valget af koldkrigsæraen og masser af skud fra Washington i traileren har gjort os endnu mere hypede.

Plakaterne for filmen er meget kulørte, og Wonder Womans gyldne panser er supersprødt. Det optræder også i traileren, og vi glæder os til at se, hvordan de får det flettet ind i filmen.

©2021 WBEI TM & DC.

3. Patty Jenkins vender tilbage


EntourageArrested DevelopmentThe Killing

Vi kommer ikke udenom at nævne, at der er tale om en kvindelig instruktør, men det er ikke noget, man kan se på hverken action-scener eller andet i den første film. Måske lige bortset fra, at Wonder Woman måske nok er én af de mest overbevisende superhelte i de nyere generationer af superhelte-film.

Jenkins og Gadot har sammen skabt et pragtstykke af en superhelt, der trods usynlige jetfly og en lasso, der får folk til at sige sandheden, er troværdig, og som virkelig stikker ud fra feltet.

4. Kristen Wiig og Pedro Pascal


Kristen Wiig var mesterlig i den forholdsvist lille rolle som Pamela Brinton i Last Man on Earth, og hun er for tiden en af de sjoveste komikere derude, men har også vist sit værd i seriøse roller. Vi har en formodning om, hvad hun skal, men vi ved det ikke med sikkerhed.

Det andet nye navn er Pedro Pascal, der er blevet fanfavoritten ovre i Star Wars-universet, hvor han spiller Din Djarin, bedre kendt som The Mandalorian. Før det var han kæk prins i Game of Thrones og meget seriøs politibetjent i Narcos.

Traileren viser noget, der måske lugter af, at han er skurken, men det ved vi faktisk ikke.

Så vi glæder os til at se, hvor han lander henne.

(Foto: HBO Nordic)©2021 WBEI TM & DC.

5. Mere Themyscira


Det ser hæsblæsende ud, og vi er sultne efter at vide mere om Themyscira, som øen hedder.

Og så håber vi da også, at der bliver lidt mere tid til danske Connie Nielsen (The Following, Gladiator), der glimrer i rollen som Hippolyta, Amazonernes dronning som Wonder Womans mor. Nå ja, og naturligvis også Robin Wright (House of Cards, Forrest Gump).

Du kan se traileren s">her og fortælle os i kommentarfeltet på Facebook, om du også glæder dig lige så meget som vi gør til Wonder Woman 1984.

Filmen havde danmarkspremiere på HBO Nordic den 26. marts.

Læs også: Endelig er den her: 5 gode grunde til at se Zack Snyders Justice League

Læs også: Anbefalinger: 3 gode serier du bør se i marts

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder