Film | Guides

Nye film på Netflix i juli 2023

AfSteffen Lomholt Pedersen
5. juli 2023
The Out-Laws
The Out-Laws / Netflix / Foto: Netflix

Del artikel

Der er masser af tid i sommerferien til at nyde en premierefilm eller to på Netflix

Et spansk spin-off til Susanne Biers populære Netflix-film fra 2018, en komedie med "James Bond" på rollelisten og ikke mindst en syret science-fictionfilm om en narkohandler, der på mystisk vis overlever at blive skudt. Der er mange gode og forskellige film at vælge imellem på Netflix i løbet af juli.

Vi giver dig hele overblikket her.

The Out-Laws

The Out-Laws handler om en ung og redelig bankrådgiver, der har mødt sit livs kærlighed. Bankrådgiveren Owen, spillet af Adam Devine (Pitch Perfect, Workaholics, Modern Family), står til at skulle gifte sig med den smukke Parker (Nina Dobrev), men bryllupsplanerne bliver afbrudt, da banken, som Owen arbejder i, pludselig bliver angrebet af en gruppe bankrøvere.

Bankkuppet falder tilfældigvis også sammen med tidspunktet, hvor Owen skal møde sine svigerforældre, og nu begynder han at blive mistænksom. Har de noget at gøre med bankrøveriet? Svigerforældrene bliver spillet af Ellen Barkin (The Man From Toronto, Animal Kingdom) og ingen ringere end den forhenværende James Bond-skuespiller, Pierce Brosnan – og det ville ikke være første gang, at han spillede tyv. Har de en finger med i spillet?

Premiere den 7. juli 2023.

Bird Box Barcelona

Bird Box Barcelona er en spin-off til Bird Box-filmen fra 2018, der var instrueret af Susanne Bier og havde Sandra Bullock i hovedrollen. Ligesom originalen er Bird Box Barcelona en postapokalyptisk film, hvor et mystisk fænomen har raseret hele verdenen, og de få overlevende er kun i sikkerhed, hvis de går rundt i blinde.

Historien gentager sig. I Bird Box Barcelona må Sebastian (Mario Casas) og hans unge datter Anna (Alejandra Howard) rejse gennem Barcelonas øde gader – helt i blinde – i søgen efter et sikkert opholdssted. Undervejs møder de flere overlevende, der måske kan hjælpe dem, imod en ny, uset trussel. Det ligner, at der er blevet skruet op for horror-niveauet sammenlignet med 2018-filmen, hvilket helt sikkert taler til dens fordel.

Premiere den 14. juli 2023.

They Cloned Tyrone

Her er en film, der er værd at holde øje med. They Cloned Tyrone er en syret og gådefuld film med sort humor og gode skuespillere. Vi følger pusheren Fontaine, spillet af John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block), der bliver skudt og dræbt af sin rival. Derfor er han naturligvis meget overrasket, da han vågner op i sin seng næste morgen og er helt uskadt.

Det bliver starten på et større mysterium, hvor Fontaine slår sig sammen med Slick Charles (Jamie Foxx) og Yo-Yo (Teyonah Parris) i håbet om at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. De ender blandt andet i et hemmeligt, underjordisk laboratorie, og behøver vi at sige mere? Hele filmen har i det hele taget lidt en Stranger Things-vibe kørende for sig med et humoristisk twist, og så medvirker Kiefer Sutherland (24 timer, Phone Booth) tilmed. Giv den et kig!

Premiere den 21. juli 2023.

Happiness for Beginners

Det er et år siden, at 32-årige Helen Carpenter (Ellie Kemper) blev skilt. I forsøget på at gribe livet, lader hun sig overtale af sin ti år yngre bror til at tilmelde sig et overlevelseskursus ude i vildmarken. Broderen skal også med, og til Helens store frustration tager han sin irriterende ven (Luke Grimes) med på turen. Yaaaaay, så skal det nok blive en god tur.

Helen er dog ikke ligefrem den eneste af kursusdeltagerne, der fortryder sin beslutning om at tage med på overlevelsesturen, og flere af deltagerne kæmper med noget på hjemmefronten. Kan der komme noget positivt ud af turen alligevel? Happiness for Beginners byder nok ikke på de store overraskelser, men er du i humør til en hyggelig, hjertevarm og romantisk film, er den et oplagt bud.

Premiere den 27. juli 2023.

Wham!

George Michael var en legendarisk musiker, der desværre døde i en alt for tidlig alder tilbage i 2016, blot 53 år gammel. Hvis navnet ikke siger dig noget, så gør musikken helt sikkert. George Michael udgjorde tilbage i 1980'erne den ene halvdel af en engelsk pop-duo, der sammen optrådte under navnet Wham! I løbet af fire år blev George Michael og hans kompagnon Andrew Ridgeley verdensstjerner, der leverede det ene hit efter det andet.

Det er de fire år, som dokumentarfilmen Wham! dykker ned i. Her fortæller de to musikere om deres liv og karriere via gamle presseklip og interviews. Lige fra starten i 1982 til deres sidste koncert på Wembley Stadium i 1986. Hvad enten du er fan af George Michael eller Wham!, så er dokumentaren et must-see for begge lejre.

Premiere den 5. juli 2023.

Andre nye film på Netflix i juli 2023:

Gold Brick, premiere 7. juli

Seasons, premiere 7. juli

Mr. Car and the Knights Templar, premiere 12. juli

Love Tactics 2, premiere 14. juli

The (Almost) Legends, premiere 19. juli

Paradise, 27. juli

Today We’ll Talk About That, premiere 27. juli

The Murderer, premiere 27. juli

Del artikel

Læs mere omNetflixFilm

Andre Film | Guides