Kultur | Guides

Skærmtid med Magnus Haugaard: "'Kald mig far' udkommer snart, og det glæder jeg mig til"

Af
Signe Bjørg Granberg
16. februar 2024
Magnus Haugaard
Denne uges gæst i 'Skærmtid' er skuespiller, serieskaber og podcastvært Magnus Haugaard / Foto: Camilla Winther

Del artikel

Hver uge dykker Vi Elsker Serier ned i en aktuel kulturpersonligheds skærmforbrug. I denne uge bliver vi klogere på, hvad skuespiller, serieskaber og podcastvært Magnus Haugaard ser og lytter til lige nu.

Skuespiller Magnus Haugaard har haft travlt de seneste år. Ikke blot har han skabt og spiller med i den kommende serie Kald mig far sammen med Alex Høgh Andersen, men han har også spillet med i diverse andre tv-serier, lavet flere teaterforestillinger – bl.a. Arven og Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag – og medvirket i filmen Elsker dig for tiden.

Snart er han igen aktuel på teaterscenen i den humoristiske forestilling Tjener for to herrer i Skuespilhuset. Forestillingen er en moderne fortolkning af Carlo Goldonis komedie fra 1746 og handler om et utrygt arbejds- og kærlighedsmarked, hvor der hverken er garantier eller sikkerhed.

Hvad arbejder du på for tiden?

– Jeg laver forestillingen Tjener for to herrer, hvor jeg spiller sammen med et fantastisk hold af sjove mennesker. Og så har jeg gang i en podcast på Podimo, der hedder Det, ku' I godt ha' sagt.

Derudover er jeg med i to serier, som får premiere inden sommerferien: Namastay på DR til juni, og så tror jeg godt, at jeg må sige, at Kald mig far også endelig udkommer snart. Det glæder jeg mig til!

Hvilken tv-serie er du optaget af lige nu?

– Jeg er stadig fuldstændig blown away af Succession, selv om den ligger noget tid tilbage. Elskede også Huset. Lige nu ser jeg True Detective sammen med min kæreste, men jeg synes simpelthen, den er så røvuhyggelig, så det går meget langsomt.

Hvad lytter du til, når du er på farten?

– Jeg er ret stor fan af noget så “kedeligt” som Verden ifølge Gram. Et nyheds/ekspert/debatprogram på DR Lyd. Føler mig altid klogere efter at have lyttet til den, og det er sgu egentlig en rar følelse, så den har jeg tit i ørene.

Hvad er den næste film, du skal se i biografen?

– Jeg har for nylig set The Zone of Interest. Det var en helt vild oplevelse. Jeg ved dårligt nok, hvad jeg skal sige, andet end at alle bør se den! Jeg vil også gerne se The Holdovers og Dream Scenario.

Hvilken tv-udsendelse har sidst fanget dig?

– Det korte svar er fodbold. Jeg er kæmpe Brøndby-fan, og det har været en lang vinter uden fodbold, så jeg er superglad for, at sæsonen er startet igen, så jeg kan få råbt ad mit fjernsyn.

Hvilken teateroplevelse har senest overrumplet dig?

– Der er simpelthen så utrolig meget godt teater lige nu. Det har føltes som en slags “Winter festival”. Jeg var helt blæst bagover af Indenfor murene. Så fantastisk, når “gammeldags” teater bare fungerer. Et utroligt manuskript og nogle helt fantastiske skuespillere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene – det var virkelig en stor oplevelse.

Hvis du kigger på din telefon lige nu, hvor meget skærmtid har du så brugt i dag?

– Jeg har lige været syg og sengeliggende så mit tal er så højt, at jeg ikke vil sige det til nogen. Det går i graven med mig!

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Kultur | Guides