Serier | Nyheder

Så er premieredatoen klar på 6. sæson af 'Sygeplejeskolen'

Af
Signe Bjørg Granberg
9. august 2024
'Sygeplejeskolen'
6. sæson af 'Sygeplejeskolen' får snart premiere på TV 2 Play og TV 2 Charlie / Foto: Morten Bengtsson/ TV 2

Del artikel

Ikke meget er, som det plejer at være, i den nye sæson af 'Sygeplejeskolen', efter femte sæsons skæbnesvangre afslutning.

Den sidste sæson af Sygeplejeskolen endte på dramatisk vis med en tragisk brand, og derfor venter vi nu i spænding på, hvad der er sket med Fredenslund og personalet efter ulykken.

Elever og ansatte på sygehuset er tydeligt mærket efter branden, hvor døden med ét kom helt tæt på. Det har sat sine spor og får flere af dem til at tage deres liv op til revision. Lever de det liv, de gerne vil, eller er det tid til at gå efter det, der føles helt rigtigt?

TV 2s executive producer Mette Heiberg glæder sig til at kunne præsentere seerne for den nye sæson:

Sygeplejeskolen er en meget elsket serie på både TV 2 Play og TV 2 Charlie, og mange har ventet på forløsning efter sidste sæsons skæbnesvangre slutning. I den nye sæson er seriens karakterer på hver deres måde påvirket af branden. Nogle så døden direkte i øjnene, andre skal leve med skaderne, mens andre opdagede knap så heroiske sider af sig selv.

Blandt de tilbagevendende karakterer i denne sæson er Molly Egelind, Anna Stokholm, Ulla Vejby, Thue Ersted Rasmussen, Jesper Groth, Mikkel Becker Hilgart, Jakob Åkerlind, Jens Jørn Spottag, Katrine Greis-Rosenthal, Preben Kristensen, Andreas Jebro og Jon Lange.

Derudover medvirker en række nye karakterer, der blandt andet bliver spillet af Caspar Phillipson, Vibeke Hastrup, Anders Hove, Birgitte Raabjerg og Jens Sætter-Lassen.

Et velkendt ansigt, der vender tilbage bag kameraet på Sygeplejeskolen, er seriens konceptuerende instruktør fra første sæson, Roni Ezra. Han instruerer de tre første episoder af sæson seks, hvorefter Ask Hasselbalch, der også instruerede tre episoder i sæson fem, tager over.

Serien produceres fortsat af SF Studios med Claudia Boderke og Lars Mering som hovedforfattere, og seriens producer er Senia Dremstrup.

6. sæson af Sygeplejeskolen får premiere 8. september på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste