Serier | Nyheder

DR-serien 'Orkestret' fra Adam Price får endelig premiere

AfDaniel Lindekilde Engberg
24. juni 2022
Foto: DR

Del artikel

Den nye DR-serie Orkestret med Adam Price som en af idemændene kommer snart på både DR1 og DRTV, efter en noget turbulent udskydelse.

Orkestret er den nye serie fra DR med blandt andet Adam Price (Borgen, Herrens Veje) som idemand. Serien omhandler livet i et orkester, hvor folk har store ambitioner og små sko. Her sættes scenen for dramakomedien hvor to modsætninger måske kan arbejde sammen for at få det de begge vil have.

På den ene side har vi den let irritable Bo Høxenhaven (Frederik Cilius), orkestret 2. klarinettist, men med drømme om at blive 1. klarinettist. På den anden side finder vi nyligt ansat souschef og stille mus Jeppe Nygren (Rasmus Bruun).

På trods af deres modsætninger, både i erhverv og i personlighed danner de dog en usandsynlig alliance, hvor egoisme og selvopofrelse møder hinanden.

En lettere forsinkelse


Orkestret

En af seriens stjerner Frederik Cilius var ikke bange for at tage bladet fra munden og kaldte beslutningen for "pløk åndssvagt", og påpegede faren ved at koble virkelighed og fiktion sammen hvor der ingen sammenkobling er. Cilius nævner også forskellen på en juli premiere hvor folk er ude og nyde vejret, eller er på ferie, men en december premiere hvor de fleste bruger deres tid indenfor.

Del artikel

Læs mere omDRTV

Andre Serier | Nyheder