Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af skuespiller Rosalinde Mynster

Af
Signe Bjørg Granberg
25. april 2024
'Det, vi elsker' med Rosalinde Mynster
Ugens gæst i 'Det, vi elsker' er skuespiller Rosalinde Mynster, som er aktuel i teaterforestillingen 'Den lille havfrue' og i TV 2's 'Badehotellet' / Foto: Søren Jul Lamberth

Del artikel

Rosalinde Mynster er nok mest kendt for sin sødmefulde rolle som Fie i 'Badehotellet', men for tiden står hun på scenen som den onde havheks i 'Den lille havfrue'. I denne uge gæster hun 'Det, vi elsker'-podcasten til en snak om begge projekter.

Skuespiller Rosalinde Mynster har et væld af roller i danske film, serier og teaterforestillinger på cv'et.

Hun fik sin filmdebut i 2008 i filmen To Verdener, men det store folkelige gennembrud kom i 2013 med rollen som Fie i TV 2's seriehit Badehotellet.

I denne uge har Signe og Carina besøg af hende til en snak om hendes aktuelle medvirken i teaterforestillingen Den lille havfrue på Det Kongelige Teater. Forestillingen er en nyfortolkning af H.C. Andersens originale historie, og Rosalinde spiller den skurkagtige havheks.

Rosalinde Mynster
Ugens gæst i 'Det, vi elsker'-podcasten er skuespiller Roselinde Mynster
Foto: Søren Jul Lamberth

Samtalen runder også Rosalindes nye dokumentarfilm Vores fars sol, som hun har lavet sammen med broderen, filmfotograf Jasper Spanning. Filmen handler om søskendeparrets far, skuespiller Søren Spanning, der blev ramt af en alvorlig blodprop i hjernen i 2014 og døde i 2020.

Sidst, men ikke mindst, fortæller Rosalinde også om sin medvirken i Badehotellet – og så afslører hun (næsten!), hvem der køber hotellet i tv-seriens allersidste afsnit.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste