Serier | Anmeldelser

Anmeldelse: Er det så virkelig vore bedste år af 'Klovn'? 

AfIsabella Lisberg
5. juni 2021

Del artikel

Bedst, som vi troede, det var slut med Franks tåkrummende pinligheder og Caspers vanvittige udskejelser efter filmen Klovn – The Final, vender Klovn tilbage med sin ottende sæson på Tv 2 Play i dag.


Klovn


Frank er nr. 1


Frank og Casper – nu som mennesker, Klovn

LÆS OGSÅ: 'Klovn' får en sæson 9

Frank og hans sammenknebne læber og trampen i gulvet som en 4-årig, der ikke får sin vilje, er et perfekt billede af en mand i alderdommens forfald. Frank får dog ikke en Ferrari, men en podcast, Franks Frikvarter. Casper snor stadig Fnug med sine charmerende løgne, men får ikke meget plads i plottet, endnu. Der er krydsede fingre for, at vi ser mere af Caspers galskab.

Frank forsømmer Mia


Ligesom vi krydser fingre for, at vi ser mere til Casper i de kommende afsnit, krydser vi også fingre for, at dette gentagende mønster ikke bliver det bærende plot, igen. Vi har nemlig set, hvad der sker, når Frank forsømmer Mia i sådan en grad, at hun forlader ham. Frank indser sine fejl og indleder en vind-Mia-tilbage-mission ved at gøre godt for alle de mange vanvittige ting, Casper og ham får udlevet i løbet af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Fra mafiaboss til klovn: 5 forskellige antihelte og hvorfor vi hepper på dem!

Det røde tråd der binder sløjfen så fint


KlovnFranks FrivarterKlovn

Det geniale ved Klovn er, at du ser katastrofen ske i slowmotion. Du aflurer hurtigt faresignalerne omkring Casper og Frank, og ved straks, hvad de IKKE bør gøre, men selvfølgelig gør. Klovn er ligesom at se en horribel ulykke; du ved, der venter et ubehageligt syn, men du kan simpelthen ikke lade være med at kigge. Her bliver det dog trods alt aldrig så alvorligt, og derfor vil vi have mere.

Så svaret er ja, de to første afsnit af Klovn, sæson otte, på Tv2 kan muligvis blive ”vore bedste år”.

Del artikel

Andre Serier | Anmeldelser