Serier | Anmeldelser

Anmeldelse: Suits

AfTenna Krupsdahl
7. november 2019
'Suits' sæson 9
Foto: Netflix

Del artikel

Suits

I mange rigtig gode sæsoner har skaberen Aaron Korsh bag denne stilrene serie underholdt os med jura, spænding og skarpe verbale sætninger.


Et super makkerpar i Suits


Alt er dog ikke rosenrødt, og der er mange individuelle kampe, som skal tages. Mikes indslusen i firmaet er ikke sket under helt rene betingelser, og det kommer firmaet flere gange til at lide under. Men er man først én af firmaets mænd og dermed familie i ordets forstand, så kæmpes der fra alle sider for at holde sammen.

Skuespillerne har været en fornøjelse at følge


Inden afskedigelsen sker, har vi heldigvis fået fornøjelsen af gode skuespillere som Jessica Pearson (Gina Torres), som i starten af serien var den ultimative hårde men retfærdige boss, der styrede skibet godt fulgt op af Mikes seriekæreste Rachel – den nuværende in real life Hertuginde af Sussex (Meghan Markle), som sidste år opgav sin karriere som skuespiller og giftede sig med prins Harry (søn af afdøde prinsesse Diana).

Louis Litt (Rick Hoffman) den meget humørsvingende og ret specielle spøjse karakter skal bestemt også have rosende ord med på vejen. Mange roller er sublimt udført sæsonerne igennem, og én af den sidsteankomne er advokathajen Samantha (Katherine Heigl). Hun er bl.a. kendt fra den meget anerkendte hospitalsserie Greys hvide verden, hvorfra hun vandt en Emmy for sin rolle, og hun har efter sin optræden i Suits helt sikkert også fortjent et lille buk.

Flødeskumsserie med beskidte fraser


Suits

Er du til en flødeskumsserie med masser af beskidte fraser som, ”Goddamn right”, ”Bullshit”, ”What the hell”, så er denne serie med fantastiske karakterpræstationer og et super koncept og brug af intelligens på højt plan helt sikkert også noget for dig.

Som den store røde sløjfe er sidste afsnit af sæson 9 pakket ind i et rent Disney-look; utroligt sukkersødt og en masse korrekthed krydret med en lige så stor en portion dobbeltmorale. Alligevel kan serien bare noget. Alt går op i en højere enhed, når Mike vender tilbage fra Seattle og hjælper firmaet med at slippe for den hardcore Faye, hvis mission er at kuldsejle advokatfirmaet.

Et ønskebarn fødes, folk bliver gift og alt er ren skumfidus. Jeg sad til sidst og tænkte: "Nu bryder de snart ud i fællessang, og fredsduer sendes afsted". En advokatserie, der fænger, og som drager dig ind i en lille verden af advokaternes "Disney-Happy-Land", hvor alle fejl kan reddes, når blot vi står sammen.

De 7 første sæsoner af Suits er tilgængelige på Netflix.

Af andre advokatserier i samme kaliber som helt sikkert også er værd at se:

The Good Fight (Pt. 3 sæsoner – de 2 første sæsoner på Viaplay)

Damages (alle 5 sæsoner på Amazon Prime Video)

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på Netflix i november 2019

Del artikel

Læs mere omNetflixSuits

Andre Serier | Anmeldelser