Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i april 2021

AfAmanda Lee Edelstein
31. marts 2021
Foto: Shadow and Bone / Netflix

Del artikel

April byder på en række helligdage, hvor du (forhåbentlig) kan læne dig tilbage og nyde en god TV-serie. Lad os guide dig til, hvad du skal se.


Netflix

I stedet kan du følge med i de nedenstående serier fra begyndelsen – og dermed hurtigt finde ud af, om de egentlig er noget for dig.

The Serpent


Premiere:
Sprog:
Genre:

Til dig, der endnu ikke har fået nok af krimiserier baseret på virkelige hændelser, giver Netflix mulighed for at dykke ned i miniserien The Serpent. Gennem de otte afsnit, som fortællingen udspiller sig over, kommer du helt tæt på seriemorderen Charles Sobhraj. I 1970’erne slog Sobhraj til mod turister på den såkaldte ”hippie-rute” i Sydasien. Miniserien er altså baseret på virkelige begivenheder.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Pray, Obey, Kill’ balancerer Nordic Noir og true crime på fornemmeste vis

Tahar Rahim (The Looming Tower) spiller hovedrollen som Charles Sobhraj, mens engelske Jenna Coleman (Victoria) står ved hans side som ”partneren” Marie-Andrée Leclerc. Det er op til den hollandske diplomat Herman Knippenberg, som spilles af Billy Howle (Star Wars: The Rise of Skywalker), at fange The Serpent, inden han slår flere turister ihjel med sine ufine metoder.

Se traileren til 'The Serpent'


Snabba Cash


Premiere:
Sprog:
Genre:

Hvad vil du gøre for penge? Vi har alle vores begrænsninger og ting, som vi er villige til at gøre for at komme frem i verden, men hvor går grænsen egentlig? Det må den ambitiøse forretningskvinde Leya (Evin Ahmad, The Rain) forsøge at finde ud af, idet hun pludselig ender i et spil, som hun ikke helt har kontrol over.

LÆS OGSÅ: Anbefalinger: 3 gode serier du bør se i marts

Snabba Cash er en svensk drama- og actionserie, der viser, hvordan den kriminelle underverden og jetset-livet måske ikke adskiller sig så meget, som man skulle tro. For alle parter handler det om at skaffe hurtige penge. Begge verdener er kaotiske og brutale – og du klarer dig kun igennem ved hjælp af venskaber, allierede og sans for overlevelse.

Se traileren til Snabba Cash


Sisyphus


Premiere:
Sprog:
Genre:

Den næste titel på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i april 2021 er den sydkoreanske serie Sisyphus, også kaldet Sijipeuseu: The Myth. Det er en serie, som i den grad sætter tankespillet i gang. Det handler om at følge godt med for at få alle de vigtige detaljer med. Men Sisyphus virker nu også til at være en serie, der fanger seeren og får én til at ønske, at der allerede var flere sæsoner. For nu må vi dog nøjes med at dykke ned i denne første sæson.

LÆS OGSÅ: Wonder Woman 1984: 5 ting vi glæder os til

Uden at afsløre for meget af plottet kan vi vist godt fortælle, at serien centrerer sig om ingeniøren Han Tae Su (Cho Seung-woo). Han har bl.a. været medvirkende til at gøre en form for tidsrejse muligt. Dog er Han Tae Su fortsat optaget af broderens for tidlige død, og da nye beviser dukker op i sagen, kan han ikke lade være med at følge sporet.

Se traileren til 'Sisyphus'


Shadow and Bone


Premiere:
Sprog:
Genre:

Du skal glæde dig til serien Shadow and Bone, der bliver gjort tilgængelig i slutningen af april, hvis du er vild med fantasy-serier. Lige netop denne serie giver dig nemlig det helt store fix med magiske væsner, trolddom og kampen mellem det gode og det onde. Er du til serier som Game of Thrones, The Witcher og Cursed, så kan du godt sætte kryds i kalenderen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Den som dræber – Fanget af mørket’ sæson 2 er endnu mørkere end forgængeren

Shadow and Bone er baseret på Grisha-triologien af den amerikanske forfatterinde Leigh Bardugo. I serien følger vi Alina Starkov (Jessie Mei Li), hvis liv bliver forandret for evigt, da hun opdager, at hun har skjulte kræfter. De magiske kræfter er dog ikke nødvendigvis en god ting – og slet ikke når ondskab truer Starkov, uanset hvor hun går hen. På rollelisten finder du både nye og kendte ansigter, heriblandt Ben Barnes (The Punisher, Westworld), Simon Sears (Herrens veje), Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman m.fl.

Se traileren til 'Shadow and Bone'


Sexify


Premiere:
Sprog:
Genre:

Vi vil også gerne have lov til at præsentere dig for den polske serie Sexify. Fandt du serier og film som Sex Education, Swiped og andre titler, der går tæt på seksualitet, er Sexify lige noget for dig. Serien har muligvis ikke en helt ny tilgang til dét at udforske sin seksualitet som teenager, men alligevel er det én af den slags fortællinger, som man kan lære noget af.

LÆS OGSÅ: Sex, stoffer, og magt: Har du set Norges rekordbrydende hitserie?

I Sexify følger vi Monika (Sandra Drzymalska), der som led i sin uddannelse arbejder på en sex-app. Meningen med denne sex-app er at udforske kvindekroppen og orgasmer yderligere. Monikas begyndende tanker og forsøg udvikler sig, idet hun inddrager et par veninder i projektet. Men det er ikke nødvendigvis alle, der forstår meningen med et sådant studie – og dét mærker Monika.

Se traileren til Sexify


Flere nye serier og sæsoner i april 2021


Dad Stop Embarrassing Me!

Hello, Me, premiere 15.04.2021

Why Are You Like This, premiere 16.04.2021

Zero, premiere 21.04.2021

The Innocent, premiere 30.04.2021

LÆS OGSÅ: Gensynsglæde: 5 serier du kan se igen og igen og…

LÆS OGSÅ: Gode serier og bøger til børn

LÆS OGSÅ: Fra Super Nintendo til horror: 5 oversete serier, der ikke spilder din tid

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides