Serier | Nyheder

Sex, stoffer, og magt: Har du set Norges rekordbrydende hitserie?

AfLuna Stjerneby
30. marts 2021
Foto: Exit - de norske milliardærer/ © NRK via DR

Del artikel

Sæson 2 af den norske rekordbryder Exit - de norske milliardærer er landet på DRTV i marts. Det går alt andet end stille for sig.


Exit - de norske milliardærer

Serien har slået rekord i Norge og indtaget pladsen for NRK's mest streamede serie nogensinde, en ære der før tilhørte Norges internationale super-success Skam.

Vi er kendt for vores langsomme, stemningfyldt, og dystre dramaer i skandinavien, men Exit - de norske milliardærer vender skandinavisk drama på hovedet, og giver os vilde, kontroversielle, og farverige fortællinger baseret på Norges aktie-elite.

Intriger, hævn, og lyssky forretningsmetoder


Anden sæson fortsætter i første sæsons fodspor, med hovedpersonernes griske og kontroversielle livsstil og ikke mindst dybt tvivlsomme beslutninger. Drengene indgår i en potentielt lukrativ insiderhandel, og Hermine pønser på hævn.

LÆS OGSÅ: Ungdomsserie om sex og forræderi på vej til Viaplay

Drømme går i opfyldelse og mareridt udspiller sig, så hold tungen lige i munden. Drengenes uhæmmede opførsel begynder nemlig at se konsekvenser i anden sæson.

I Exit - de norske milliardærer, kan du opleve kendte norske ansigter som Simon J. Berger (Jägerne), Tobias Santelmann (Borderliner), Agnes Kittelsen (Kon-Tiki), Pål Sverre Hagen (Troubled Water), og mange andre. Serien er instrueret af Øystein Karlsen som har instrueret hitserier som DAG og Lilyhammer.

Du kan streame både første og anden sæson af Exit - de norske milliardærer på DRTV.

LÆS OGSÅ: 5 serier du måske har overset på DRTV

LÆS OGSÅ: Glæd dig: Ny sæson af 'Limboland' får premiere den 5. april

LÆS OGSÅ: Se dem sammen: 10 film og serier I bør se i foråret 2021

Del artikel

Andre Serier | Nyheder