Serier | Nyheder

3. og sidste sæson af 'Forhøret': Se rollelisten og de første billeder

AfDaniel Lindekilde Engberg
21. december 2022
Forhøret sæson 3
Foto: Forhøret/Henrik Ohsten/Miso Film/Viaplay

Del artikel

Den populære serie Forhøret vender snart tilbage, og Viaplay har frigivet første kig på den kommende sæson.

Siden første sæson af den anmelderroste krimiserie har den unge Christinas død været et mysterie. Igennem to sæsoner har hendes forældre Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) prøvet at løse netop det mysterie. Nu tager fortællingen en drastisk drejning.

I denne tredje og sidste sæson er det Holger Lang, der bliver spillet af Lars Mikkelsen, som er i centrum for sæsonen. Holger Lang medvirkede også i et enkelt afsnit af den første sæson. Han er leder af milliardkoncernen Lang Enterprises og modtager en dag en forstyrrende video. En video der viser mordet på Christina, som i øvrigt var Langs udtænkte arvtager af Lang Enterprises.

Nu er det Holger tur til igennem otte afsnit at forhøre sig blandt medarbejdere, venner og familie omkring videoen og Christinas mord. Den endegyldige sandhed om Christinas mord bliver endelig afsløret, når Christoffer Boe afslutter serien Forhøret med denne tredje sæson.

Christoffer Boe er igen instruktør og manuskriptforfatter sammen med og Lasse Kyed Rasmussen, og har hevet en del nye, store ansigter ind til sæsonen.

Foruden Lars Mikkelsen, så medvirker Pilou Asbæk, Nicolas Bro, Josephine Park, Lene Maria Christensen, Solbjørg Højfeldt og Lars Brygmann også. Derudover medvirker svenske Evin Ahmed (Snabba Cash), Sverrir Gudnason (Elsk mig, Diorama) og norske Jakob Oftebro (Made in Oslo, Hamilton).

Tredje sæson af Forhøret forventes at have premiere i første halvår af 2023 på Viaplay.

Se billederne


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/12/fh3_ep8_elhe_ohsten__63a30a6fc5b68.jpg
Foto: Forhøret/Henrik Ohsten/Miso Film/Viaplay

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder