Serier | Nyheder

50 Cent om 'Power Book III: Raising Kanan': "Det har været fedt at få lov at portrættere mine barndomshistorier"

AfLuna Stjerneby
5. august 2021
50 Cent om 'Power Book III: Raising Kanan': "Det har været fedt at få lov at portrættere mine barndomshistorier"
Foto: 50 Cent/Power/Viaplay

Del artikel

Et nyt og spændende kapitel i Power-serien om den uforudsigelige Kanans rå opvækst.

50 Cent og Mekai Curtis deler deres oplevelser fra Raising Kanan


Power Book III: Raising Kanan

Mekai Curtis

Alle omkring mig har hjulpet til at gøre overgangen meget nemmere for mig. Der var bestemt en tilpasningsperiode. Arbejdslæsset i sig selv og den enormt anderledes filmningsproces har været to af de største ting. Så har det jo også været virkelig sjovt at spille sådan en ikonisk karakter og arbejde sammen med et stort ikon, som spiller en ikonisk karakter.

Hvordan har det været at arbejde sammen 50 Cent og at portrættere en ung Kanan?

Det har været så sindssygt spændende! Jeg har været fan af Power virkelig længe, så at få lov at spille en karakter, som 50 Cent allerede har portrætteret, var fedt. Man tror, man kender karakteren, men hans slutning i Power vender ens forestillinger på hovedet.

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ‘Power’ og ‘Narcos’ vil du elske ‘Snowfall’

Noget af det bedste ved hele den her oplevelse har været at arbejde sammen med 50 Cent og snakke med ham, når han lige har haft en pause fra sine tolv andre shows, haha! Han er altid virkelig åben. Min første dag på settet dukkede han op efter optagelserne og trak mig til side. Vi endte med at køre rundt i byen et stykke tid, mens han fortalte om sine planer med serien. Det var virkelig sjovt!

Jeg kan kun forestille mig, hvor vild en oplevelse det hele har været for dig. Hvordan føles det at træde ind i en ny era af din karriere og dit liv?

Det er spændende, virkelig spændende! Det gør mig ydmyg. Det kan være overvældende og til tider nervepirrende at vise verden den her fortælling, og at folk kan tage på rejsen med mig. En af de største personlige ting, jeg har lært over det sidste halvandet år, er at nyde og elske processen og huske at tage det hele ind. For det her sker lige nu! Det er jo for vildt!

Efter nu at have filmet hele første sæson er der så en scene, der har efterladt et særligt indtryk på dig?

Ja helt bestemt. I første afsnit er der to scener, som på en måde fremstår parallelle. Du ved, scenen i dineren, hvor alle sidder og hygger sig, i forehold til senere i afsnittet, hvor de er i huset. Man ser den samme familiedynamik, men stemningen er nu intens på grund af alt, der er sket, og de planlægger nu deres næste strategi.

LÆS OGSÅ: 5 serier du skal se, hvis du er vild med rappere og hiphop

Der er en dybere mening, der kommer til udtryk. Man ser den ene side, som er en familie, der elsker hinanden og elsker at være sammen, og så ser man den anden side, hvor det er en gruppe mennesker, der tilfældigvis også arbejder sammen og prøver at samle brikkerne, så de kan finde tilbage til stemningen, der var i dineren. Det synes jeg er en virkelig fed underlæggende historie.

Er der en slags drømmerolle, du håber på i fremtiden?

Jeg tror ikke, at der er en drømmerolle endnu. Der er nogle milepæle og inspirerende mennesker, jeg ser op til, som jeg gerne vil forme min karriere efter. F.eks. Denzel Washington. Ham elsker jeg. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde, og hans optrædener er respektindgydende.

Will Smith er også en inspiration. Måden hvorpå han bare kan skifte karakter, lige meget hvad rollen er. Miles Teller er også en favorit. Der er forkskellige personer, som har særlige træk og kvaliteter jeg prøver at imitere, men jeg forsøger at forme det til at blive mit eget. Det er virkelig noget jeg nyder.

Hvad er dine yndlingsserier?

Udover Power er jeg blevet virkelig glad for anime på det sidste. Jeg har set en masse One Punch Man, som er en favorit. Jeg har lige færdiggjort The Promised Neverland, som også er en af mine favoritserier. Jeg bliver nødt til at komme i gang med Attack On Titan, for alle snakker om den. Jeg har fulgt med i Dave som også er blevet en favorit. Ærligt talt, så opremser jeg en masse serier nu, men jeg får set så lidt for tiden. Jeg ser de her serier, når jeg endelig har tid til at sætte mig ned og slukke for hjernen et øjeblik.

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ´Barry´ og ´Dave´, vil du elske ´On Becoming A God In Central Florida´

50 Cent


Power

Ud af dem alle er Raising Kanan min favorit. Det er fedt at tage tilbage til 90'erne. Det var grovere dengang, miljøet var lidt hårdere.

Hvad synes du har været det bedste ved at skabe Raising Kanan?

Det har været fedt at få lov at portrættere mine barndomshistorier. Karakteren Kanan har altid været løst baseret på mit liv, og i første afsnit af Raising Kanan er der en scene, hvor jeg bliver slået af nogle børn i parken. Det skete faktisk. Og efter jeg fortalte min mor det tog hun mig tilbage til parken. Hun reagerede ikke, som jeg havde forventet. Hun fortalte mig, at jeg blev nødt til at få noget hår på brystet og forsvare mig selv. Og altså ... jeg ville hellere have problemer med de børn end med min mor!

Hvor fik I inspiration fra?

Vi brugte Goodfellas som en slags model. Ray Liottas voksne stemme bliver brugt som voiceover for ham som barn, så derfra kom idéen til at bruge min stemme til unge Kanans historie. Sascha Penn havde en masse gode idéer til, hvordan vi kunne få det til at føles, som om Kanan, som vi kender ham, stadig er med, og jeg synes, det er blevet rigtig godt. Jeg tror, at når folk når til episode syv eller otte, så får de det sådan: ‘okay, jeg kan lide Raising Kanan mere end Power’.

LÆS OGSÅ: 5 serier der gør os sultne efter flere sæsoner

Hvad var den største udfordring ved at lave serien?

Mest af alt at sørge for, at alt i forhold til tidsperioden var rigtig. Vi havde konsulenter fra nabolaget, som var en aktiv del af teamet. De sørgede for, at vi havde detaljerne om nabolaget i orden til det punkt, hvor folk kan se Raising Kanan og sige: ‘yo, det her er spot on’.

Hvordan har det været at se Mekai træde ind i karakteren som unge Kanan?

Da jeg så Mekais audition var han til audition for Power. Han vidste ikke på det tidspunkt, han skulle spille Kanan. Han blev ved med at kigge over på mig, mens han sagde sine replikker, og det gik op for mig, at han slørrede sine ord bestemte steder, præcis som jeg selv gør det. Han var bare virkelig god.

Hvad er dine yndlingsserier?

Det står lige mellem Raising Kanan og Black Mafia Family. Jeg ser jo de shows inden andre, og jeg ved allerede, hvad der sker, men så har jeg det også sådan, at jeg vil se dem, mens verden ser dem. Så på en måde oplever jeg dem forfra, men nu med feedback og gennem, hvad folk siger på sociale medier.

LÆS OGSÅ: 5 serier du skal se, inden næste sæson

Du kan streame Power Book III: Raising Kanan på Viaplay, hvor et nyt afsnit udkommer hver mandag. Der vil komme ti afsnit i alt.

LÆS OGSÅ: Mor ved bedst: ‘From Cradle to Grave’ giver et åbenhjertigt kig på musikkens megastjerner

LÆS OGSÅ: De 5 bedste film og serier i 2021 indtil videre

LÆS OGSÅ: Se teaseren: Storsælgende bogserie bliver til storslået sci-fi-drama

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste