Serier | Nyheder

Anden sæson af Netflixserien 'The Sandman' byder på mange nye ansigter

Af
Claus Nygaard Petersen
4. juli 2024
The Sandman anmeldelse
Tom Sturridge i 'The Sandman' / Foto: Laurence Cendrowicz/Netflix

Del artikel

Mange nye ansigter er blevet annoceret til anden sæson af den populære fantasyserie og vi giver det store overblik over hvem de er og hvem de spiller.

Det er efterhånden to år siden, at første sæson af The Sandman havde premiere på Netflix. Stremingtjenestens adaptation af Neil Gaimans berømte grafiske novelle om kongen af drømme Morpheus (Tom Sturridge) og alle de andre i det fascinerende univers, blev en kæmpe seersucces.

Serien var dog ikke helt billig at lave, så vi skulle helt frem til 2. november før fans endelig kunne ånde lettet op og anden sæson blev bekræftet.

The Sandman
Tom Sturridge og Mason Alexander Park i første billede fra anden sæson af 'The Sandman'
Foto: Ed Miller/Netflix

Siden da, har spekulationerne været mange omkring, hvilke historier anden sæson vil handle om og ikke mindst, hvem der skal spille de forskellige roller.

Tilbage i maj, fik vi endelig ansigt på de sidste tre af Morpheus’ søskende. Adrian Lester skal spille den alvorlige Destiny, Esmé Creed-Miles flyvske Delirium og Barry Sloane den forsvundne Destruction. De andre søskende Death (Kirby), Desire (Mason Alexander Park) og Despair (Donna Preston) vender selvfølgelig tilbage og dermed kan følgetonen om verdens mest dysfunktionelle søskendeflok fortsætte.

Nu er er der så endnu mere casting-nyt!

Hele ni skuespillere er blevet annonceret fra Netflix og tillige får vi også at vide, hvilke historier, der bliver omdrejningspunktet for handlingen i anden sæson.

Først og fremmest, er Ruairi O’Connor (The Morning Show) blevet castet som Morpheus’ søn Orpheus og Indya Moore (Pose) som chaufføren og bodyguarden Wanda. De to karakterer spiller signifikante roller i historien Brief Lives, hvor Morpheus og Delirium forsøger at finde frem til deres bror Destruction, som opgav sin post for flere hundrede år siden.

Til samme historie kommer vi også til at møde den talende hund Barnabas, som Steve Coogan (The Trip, 24 Hour Party People, Nat på museet) skal levere stemme til.

Den anden historie bliver Seasons of the Mist, hvor Morpheus får til at opgave at finde en ny regent af Helvede. Der er masser af entiteter, der gerne vil overtage det store rige, heriblandt nordiske guder og feer.

Følgende seks er bekræftet til den historie:

  • Freddie Fox (House of the Dragon, The Gentlemen) spiller den drilske kaosgud Loke
  • Laurence O’Fuarain (The Gentlemen, The Witcher: Blood Origin) spiller den temperamentsfulde tordengud Thor
  • Clive Russell (Game of Thrones) spiller den snu og vise Odin
  • Ann Skelly (The Nevers) spiller den venlige og retskafne fe Nuala
  • Douglas Booth (Pride and Prejudice and Zombies) spiller Nualas impulsive, livsnyder bror Cluracan
  • Jack Gleeson (Game of Thrones) spiller den drilske og let ondsindede goblin Puck

Der er endnu ingen premieredato til anden sæson af The Sandman, men billeder fra optagelserne har floret online i flere måneder. Så noget kunne tyde på, at det enten bliver i slutningen af dette år eller starten af næste år.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder