Serier | Nyheder

'Daredevil' genopstår på Disney+

AfDaniel Lindekilde Engberg
20. maj 2022
Charlie Cox som Daredevil / Foto: Daredevil/Patrick Harbron/Netflix

Del artikel

Efter flere måneders spekulationer ser det endelig ud til at Marvel vil give Daredevil sin egen MCU-serie.


Tilbage i 2015 startede serien Daredevil som den første Marvel-serie produceret af Netflix. Den kørte i tre sæsoner inden den blev aflyst. Som den seneste udvikling er rettighederne udløbet hos Netflix og går derfor tilbage til Marvel. Derfor kommer alle Netflix Marvel-serierne på Disney+ d. 29. juni.

Nu kan nyhedsskriftet Variety løfte sløret for, at deres kilder fortæller, at Daredevil kommer tilbage i serieform på Disney+. Dette har været rygtet i en længere periode, og med Vincent D'Onofrio og Charlie Cox der inden for det sidste halve år har påtaget sig deres roller som Kingpin og Matt Murdock har medvirket i henholdsvis Hawkeye og Spider-Man: No Way Home.

Folkene bag


Skriverduoen Matt Corman og Chris Ord, der har skabt serien Covert Affairs, er ifølge Variety sat til at skrive serien og agere som executive producere

Om serien vil være en direkte videreførelse af Netflix-serien, eller en form for reboot vides endnu ikke, da serien ikke engang er skrevet. Det bliver dog interessant at se om den nye serie vil være lige så mørk i sin tone som den var på Netflix, da dette vil være i strid med Marvels mere muntre tone.

Disney+ serien Daredevil serien har endnu ikke en premieredato.

LÆS OGSÅ: Over 5.000 timers film og serier på Pluto TV: Gratis streamingtjeneste er kommet til Danmark

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'We Own This City': Har skaberen bag 'The Wire' gjort det igen?

LÆS OGSÅ: Ny TV 2-serie: Her er de medvirkende i 'Dag & nat' af Lone Scherfig

Del artikel

Andre Serier | Nyheder