Serier | Nyheder

HBO Max lukker ned for lokalproduktioner i store dele af Europa (inklusiv Danmark)

AfDaniel Lindekilde Engberg
5. juli 2022
Foto: HBO Max

Del artikel

HBO Max fortæller at de lukker for lokale film og tv-produktioner i store dele af Europa. Danmark er også omfattet af denne beslutning.

Med nyheden om at TV 2, Netflix og Viaplay lukker for produktioner i Danmark, falder denne nyhed på et dårligt tidspunkt for det danske filmfolk, der får færre og færre muligheder for at producere originale film og serier.

Dette sker som konsekvens af fusioneringen af Warner Bros og Discovery, hvor store mængder af penge i form af 3 milliarder dollars skal spares over de næste to år. Mange af de penge skal findes ved ikke at investere i nyt indhold, fortæller administrerende direktør og præsident for Warner Bros. Discovery, David Zaslav.

Fjernelse af indhold


Måske mere overraskende er at det indhold der allerede er blevet lavet og udgivet, eksempelvis den danske Kamikaze, og den svenske Lust vil blive fjernet fra tjenesten. Serier som ellers har fået god omtale og stor ros fra filmverdenen. Hvad der skal ske med disse serier vides ikke med sikkerhed, men vil formodentlig også prøvet at blive solgt til andre udbydere.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste