Serier | Nyheder

Min top 5: Bedste juleafsnit

AfFreja Hertz Tefcke
5. december 2019
Foto: Friends / Warner Bros. Television

Del artikel

Juletiden – det er uden tvivl en fantastisk tid, der klart er en favorit for mig. Der er småkager i lange baner, nisseøl, julepynt og duft af gran, og selvfølgelig; en masse serier, hvori der også fejres jul!

Læs med her, og se mine juleafsnit-favoritter – og måske får du lidt inspiration?

Venner


The one with the holiday armadillo

Helt ærligt, så er det vist svært at undgå Venner som én af de store glæder, når det kommer til juleafsnit – der findes ret mange, og selvom de alle sammen er specielle, hyggelige og gode, så er denne her altså den bedste.

Ross er klædt ud som et bæltedyr, fordi han synes, at hans søn burde lære om Hanukkah – det går så galt, at Ross ender i kostumet, mens alle andre finder det både sjovt og åndssvagt.

Generelt er afsnittet fyldt med juleglæde og kærlighed, hvilket jo er præcist det, man leder efter i julen. At der så er et menneske, klædt ud som et bæltedyr er bare en bonus!

LÆS OGSÅ: Er en genforening af Venner på vej?

Parks and Recreation


Citizen Knope

Det her er ét af mine absolut favoritter, fordi det hele bare emmer af jul; Sæson 4’s afsnit om jul og de sjove mennesker, der befinder sig på kontoret.

Der er julehygge i lange baner, men på en form for underspillet måde. Leslie forsøger at holde sig selv i gang, fordi hun ikke må komme ind på kontoret, mens Ben forsøger at finde et job i den private sektor. Heldigvis formår de andre at skabe en fantastisk julegave til Leslie, og julefreden er genskabt!

This Is Us


Last Christmas

Lige meget hvad, så skal man altså have en pakke lommetørklæder klar, når man ser This is Us – det er uden tvivl én af de serier, der altid får dig til at græde lidt (eller rigtig meget), og deres juleafsnit er altså ingen undtagelse!

Der er julestemning og juleglæde, og det hele er jo dejligt og smukt – og så forfærdelig hjerteskærende på samme tid. Faktisk får man lidt samme fornemmelse i maven, når man ser det her afsnit, som når man ser Alene hjemme! Fantastisk skruet sammen og fyldt med både glæde og tårer, og afsnittet gør sig godt i juletiden!

Modern Family


Undeck The Halls

Skru helt tilbage til allerførste sæson af Modern Family (hvor de alle sammen stadig var små), og se det første juleafsnit!

Det hele går både godt og dårligt, når de forskellige grene af familien forsøger at fejre jul på hver deres måde – Phil og Claire forsøger at aflyse julen, indtil deres børn indrømmer, at de har lavet noget, de ikke måtte, mens Jay har problemer med traditioner, og Mitchell og Cameron forsøger at få Lily til at besøge julemanden.

Alt i alt er dette afsnit perfekt, fordi den ikke lægger skjul på, at julen kan være stressende og hårdt, og det kan være besværligt, men at det er det hele værd – især, når man er sammen med sin familie.

Downton Abbey


Christmas at Downton Abbey

Man kan jo næsten ikke snakke om juleafsnit uden at nævne Downton Abbey! Smukt og fyldt med julepynt, grantræer og 1920’ernes juletraditioner, så er det her afsnit altså ét af de allerbedste!

Downton Abbey holder en overdådig julefest (med uanede mængder af stearinlys), og på trods af juletidens ellers glade stemning er der stadig spændinger iblandt folket – så man er dækket ind på både juleglæde, julestemning og drama! Hvad mere kan man bede om?

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO i december

LÆS OGSÅ: Nye serier på Netflix i december

Del artikel

Andre Serier | Nyheder