Serier | Nyheder

Ny komedie fra Xee vil give et skud nostalgi fra 80'erne

AfDaniel Lindekilde Engberg
8. september 2021
Foto: Petra Kleis

Del artikel

Den nye komedie med stand upper og instagrammer Lasse Madsen i hovedrollen finder sted i de fede 80'ere.


Den bedste tid

Han skal nu balancere sit liv mellem, at få fastansættelse på Århus Amtshospital, sit kærlighedsliv og sin neurotiske roommate David (Niels Martin Eriksen).

Back to the eighties!


"Selvom jeg selv er født i 1994, har jeg altid været meget glad for 80'erne, så derfor skulle serien selvfølgelig udspille sig her. Hvem kan for eksempel ikke lide 80'er musik? Jeg håber, seerne glæder sig lige så meget som mig til at rejse tilbage i tiden til skulderpuder, Kim Schumacher hår og alt det andet, der hørte den tid til," siger Lasse Madsen.

Vil give nye talenter mulighed for at udfolde sig


Den bedste tid

"Lasse Madsen er et nyt, lysende talent, der ikke mindst på sin Instagram har vist, hvad han kan. Han har udviklet serien med afsæt i sin egen humor, der er omfavnende og kærlig og indeholder en stor grad af genkendelighed, som vi også har haft succes med i 29 og Sunday" siger Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee.

Andre skuespillere der medvirker i serien er blandt andre Mia Lyhne, Thomas Hwan, Niels Martin Eriksen, Kristian Halken, Stine Schrøder, Maria Cordsen, Miri-Ann Beuschel.

Den bedste tid har premiere på Xee i 2022.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller vinder 'bedste skuespillerinde' for ny HBO Max serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Forhøret' sæson 2 spilder ikke tiden

LÆS OGSÅ: Se traileren til 3. sæson af 'Sex Education'

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omXee

Andre Serier | Nyheder