Serier | Nyheder

Ny serie afdækker det klamme kvindesyn hos Victoria's Secret

AfCarina Nørgaard Schou
16. august 2022
Victoria's Secret: Angels and Demons - Les Wexner. Foto: C More.

Del artikel

De fleste forbandt nok i 00'erne Victoria's Secret med ikoniske modeshows og overjordisk smukke modeller. Men bag kulisserne så virkeligheden ganske anderledes ud. Ny dokumentar på C More fortæller historien om lingerifirmaets store op- og nedtur.

Heidi Klum, Gisele Bundchen, Tyra Banks, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Adriana Lima er bare et par af navnene på de topmodeller, der fra 1995 til 2018 betrådte catwalken til Victoria's Secrets glamourøse årlige modeshows.

'Engle' blev de kaldt, og i de årtier var det noget nær den største ære, en model kunne få at optræde for Victoria's Secret. Millioner af mennesker så med live, mens den særligt udvalgte skare poserede foran kameraerne iført blonder, fjer og vinger.

Ven med en sexforbryder


Victoria’s Secret: Angels and Demons,

Manden bag det succesfulde lingerimærke, Les Wexner, kom fra fattige kår, men lykkedes med at gøre Victoria's Secret til et dominerende milliardimperium. Undervejs udviklede han et nært og mystisk venskab med den sidenhen dømte sexforbryder Jeffrey Epstein.

Graverjournalisten og den Emmy-nominerede, Matt Tyrnauer (Valentino: The Last Emperor), stiller i den nye dokumentarserie Victoria’s Secret: Angels and Demons skarpt på Victoria’s Secret og kredser om, hvordan modeindustrien har påvirket samfundets syn på kvinder.

Victoria’s Secret: Angels and Demons har premiere på C More onsdag den 17. august med alle tre afsnit på én gang.

LÆS OGSÅ: De bedste serier i 2022 indtil videre

LÆS OGSÅ: Gys, blod og mystik i mesterklassen: Månedens anbefaling på C More

LÆS OGSÅ: 'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile' afslører alt: Månedens anbefaling på C More

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder