Serier | Nyheder

Nye serier på C More i januar

AfTenna Krupsdahl
3. januar 2020
Foto: Hamilton/C More

Del artikel

Juleferien er ovre, men de mange mørke januaraftner kalder på seriehygge. Her kan du se, hvad C More serverer i din streamingkasse i denne måned:

Hamilton


Premiere: 1. januar

Nytårsdag fik C Mores nye thrillerserie Hamilton premiere.

Bombesprængninger og cyberangreb skaber røre hos efterretningstjensten SÄPO. Seriens hovedperson Carl Hamilton (spillet af Jakob Oftebro) er netop hjemvendt efter at have afsluttet en hemmelig uddannelse i USA og er nu en del af specialenheden OP5.

Hamiltons liv bliver dog hurtigt vendt op og ned, da han lige pludselig selv står som hovedmistænk for både terrorhandlinger og dobbeltagent for CIA. Er man til James Bond og Bourne-filmene, så vil denne nye spændende actionserie helt sikkert også være noget for dig.

Se traileren til Hamilton her

Deep Water


Premiere: 7. januar

Kunne du lide serierne Keeping Faith og Doctor Fostor, så må du ikke snyde dig selv for thrillerdramaserien Deep Water. Serien et sandt trekantsdrama, hvor sex, intriger og hemmeligheder ulmer under overfladen.

I serien følger vi tre forskellige kvinder, der hver især gennemgår deres livs dilemmaer. Uundgåelige valg kæder dem sammen, og deres ellers så polerede liv krakelerer mere, end hvad de synes selv at kunne følge med til. Deep Water er i samme genre med Keeping Faith, som også er at finde på C More.

Detektiv ved et tilfælde, sæson 3


Premiere: 13. januar

Detektivserien med Agatha Raisin vender tilbage med en 3. sæson.

Agatha har nu startet sit eget bureau som privatdetektiv, og nye sager og mysterier kommer under nøje efterforskning. Som altid kommer der uventede forhindringer, som spænder ben for opklaringerne, og Agatha får sin sag for, hvis gåderne skal løses.

Gold Digger


Premiere: 16. januar

Gold Digger er en britisk thrillerserie, som ligger i samme genre som Harry Quebert-affæren og Dirty John.

Julia Ormond har hovedrollen som kvinden, der forelsker sig hovedkulds i den noget yngre Benjamin. Hun må dog hurtigt sande, at forelskelsen slet ikke synes så rosenrød alligevel, og at Benjamin muligvis jagter hendes formue mere end et kys.

The New Pope


Premiere: 26. januar

Endnu en stjernespækket thrillerserie er landet i C Mores udvalg af spændende januarserier.

I The New Pope får vi lov til at se de to dygtige og dobbelt Oscar-nominerede skuespillere Jude Law (The Young Pope) og John Malkovich (Billions).

Endvidere medvirker vores ”helt egen” Ulrich Thomsen samt Sharon Stone og sangeren Marilyn Manson. Så alt i alt er der lagt op til masser af fremragende underholdning i seriens i alt ni afsnit.

Som C More så godt skriver det: Nyt år. Nye serier. Masser af underholdning.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: 5 fede serier på C More

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Peaky Blinders

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder