Serier | Nyheder

Nye(re) uhyggelige serier, du kan se fredag den 13.

AfAmanda Lee Edelstein
12. marts 2020
Foto: The Terror / Amazon Prime Video

Del artikel

I morgen er det atter fredag den 13. – dagen, hvor uheldet ofte er ude, og du er i større risiko for at blive udsat for dårligdom – så hvorfor ikke bruge aftenen hjemme med en række nyere uhyggelige serier. På den måde er du underholdt uden at spille hasard med dit liv.

Eller… Måske gør du alligevel, da de nedenstående serier helt sikkert vil krybe ind under huden på dig.

The Haunting of Hill House


The Haunting of Hill HouseOuija: Origin of Evil Oculus,

The Haunting of Hill House blander fortællingen af en families fortid og nutid sammen, hvor man ikke altid som modtager ved, om tingene reelt sker i virkeligheden, eller om de foregår i hovedet på karaktererne. The Haunting of Hill House formår at krybe ind under huden på én og efterlader selv hardcore gyserfans en smule nervøse.

Du kan med fordel bingewatche første sæson af serien fredag den 13., da sæson 2 kommer til Netflix i løbet af 2020. Der er i alt ti afsnit i sæsonen.

LÆS MERE: The Haunting of Hill House (sæson 2) får velkendte ansigter på listen

LÆS MERE: Top 5 creepy øjeblikke i The Haunting of Hill House

The Outsider


The Outsider, Arrested Development

Politimanden Ralph Anderson (Ben Mendelshohn, Star Wars: Rouge One) må derfor prøve at finde frem til de rigtige svar på trods af alle de selvmodsigelser, der konstant dukker op i mordefterforskningen. Serien er en fin blanding af mystik og uhyggelige elementer.

The Outsider blev gjort tilgængelig på HBO Nordic i januar 2020, så hvis du ikke allerede har set den, burde du helt sikkert sætte tiden af til det. Serien består af i alt ti afsnit.

Se traileren til The Outsider


LÆS MERE: Anmeldelse af The Outsider

American Horror Story


American Horror StoryAmerican Horror Story

Hver eneste sæson af American Horror Story er centreret omkring forskellige karakterer og lokationer, selvom nogle skuespillere går igen i flere sæsoner såsom Evan Peters (Pose), Emma Roberts (Scream Queens) og Sarah Paulson (American Crime Story).

Du er pretty much altid garanteret et godt gys med American Horror Story, og så er der trods alt rigelig med sæsoner at tage fat på. Du kan se American Horror Story på streamingstjenesten Netflix.

LÆS MERE: American Horror Story forlænget

LÆS MERE: American Horror Story får ny retning

The Terror


The TerrorAmerican Horror StoryThe Terror The Terror (Infamy)

Især The Terrors sæson 1 har fået meget ros – også her fra redaktionen. Du kan derfor glæde dig til en god omgang spænding og gys. Der er samlet set 20 afsnit af The Terror fordelt på to sæsoner, som kan ses på Amazon Prime.

LÆS MERE: Anmeldelse af The Terror

LÆS MERE: Anmeldelse af The Terror: Infamy

Manhunt: Deadly Games


C More-Manhunt: Deadly Games

Manhunt: Deadly Games tager udgangspunkt i bombningen, der fandt sted ved OL i 1996 i USA. Her mistede flere livet og over 100 mennesker blev såret. I forsøget på at lokalisere gerningsmanden bliver en uskyldig fejlagtigt anklaget, og der påbegyndes en kæmpe menneskejagt.

Manhunt: Deadly Games er en ny serie på C More, og du har derfor rig mulighed for at catche op på serien i løbet af én aften. Der kommer et nyt afsnit af serien hver tirsdag frem til den 28. april.

Se traileren til Manhunt: Deadly Games


LÆS MERE: Manhunt: Deadly Games: Ny true crime-serie på C More

Der er naturligvis mange flere uhyggelige serier, som du kan tage hul på fredag den 13., men hvis du ikke har set nogle af de ovenstående serier, vil vi klart anbefale dig at starte dér.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder