Serier | Nyheder

Sådan kan du afsløre din serie-partners utroskab

AfDaniel Lindekilde Engberg
6. september 2021

Del artikel

Hvis du har en mistanke om at din ven eller partner har set forud i jeres serie, så kan du afsløre dem nu.


Epinion har foretaget en undersøgelse på vegne af Telmore om netop dette emne. Undersøgelsen viser interessante tendenser. Telmores Carsten Løvenkrands giver også nogle tips, hvis man gerne vil undersøge sig eget serieforhold nærmere

Hvis du har en mistanke om at din seriepartner har været dig utro, så er der faktisk en måde du kan afsløre dem på. Herunder er guides til at du kan se hvad der er blevet streamet, også selvom der er lagt arbejde i at skjule det.

Disse metoder virker bedst, når de tilgås i en webbrowser.

Netflix

1. Gå til siden 'Konto' i en webbrowser.

2. Åbn indstillingerne 'Profil og forældrekontrol' for den profil, i ser jeres serie på.

3. Åbn 'Streamingaktivitet'.

Viaplay

1. Gå op i menuen under 'Dit navn'.

2. Gå ind på 'Aktivitetslisten'.

Overraskende mange gør det


Tendensen er størst blandt de 18 til 35 årige. Her har hele 43% af befolkningen i den alder været serie-utro. Den ældre demografi derimod mindre tilbøjelig til at gøre det. Her er det kun 24% af befolkningen over 56 år der har sneget et afsnit ind imens partneren var væk.

Hvad gør man så, når man er gået i fælden og har set et afsnit det ikke var tid til at se? Her står det rimelig lige. 44% kryber til korset og erkender deres ugerning. 47% lader som ingenting og ser afsnittet igen som om det var første gang.

Serier hvor folk har snydt mest


Nogle serier er mere populære end andre, og dermed større tendens for at der bliver lusket. De fem serier hvor befolkningen har været mest serie-utro er som følger:

1. Game of Thrones

2. Badehotellet

3. Sommerdahl

4. Vikings

5. Paradise Hotel

Til jer som der har været serie-utro, vi ved godt det er fristende, og man vil ikke såre sin partners følelser. Derfor nævner vi også, at du kan slette din historik samme sted du kan se den.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Forhøret' sæson 2 spilder ikke tiden

LÆS OGSÅ: Se listen: Nye serier på Disney+ i efteråret

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste